תגידו ...

danielo18

New member
לכי לאורנג'.

אמנם מבחינת מכשירים הם וסלקום עומדים באותה הרמה (רשת GSM) אבל מבחינת מחיר? רק אורנג'. פלאפון מפגרים הרבה מאחור מבחינת רמת מכשירים וטכנולוגיה. מבחינת מכשירים? לכי על הדגמים של נוקיה (רק לא ה-6070) ועל מוטורולה (גרסת ה-3XX או 6XX) (גילוי נאות: הנ"ל מתפרנס מאמירת שקרים ללקוחות סלקום)

danielo18

New member
אחד הדגמים המיותרים של נוקיה..

ה-6070 הוא הכפיל של ה-3100,רק בצבע אחר עם עוד 2 אפליקציות נוספות (וגרועות)

אני לא אלך לאורנג' כי יש לי אחלה מסלול...

שאין מצב שיציעו לי ברשת אחרת... אז נשארים בפלאפון. חשבתי על המוטורולה וי3 או אל7

danielo18

New member
יש לך חבילת דקות?

באורנג' היא יותר זולה (ואני לא אומר את זה כי אני עובד שלהם). ובאמת התכוונתי למוטורולה V3. מכשיר קטן,קומפקטי עם כל התכונות הנדרשות ומחיר מפוצץ (384 שקל!). רכשתי אחד כזה היום לאבא שלי והוא מבסוט לאללה.

יש לי 3 יעדים חינם ו 19 אגורות לכל השאר ...

ומכיוון שהמבצע היה מטורף, אז לקחתי שני מכשירים, שאחד היה חינם ( פשוט כזה ומעאפן...) . אבל עדיין , 6 יעדים חינם חינם ( החודש דיברתי 4000 דקות . חינם ) . זה מבצע דרך העבודה של אבא שלי . אבל באורנג' יש בעיסקי 1,700 דקות או משהו כזה , ב 300 ש"ח . כולל הכל.

danielo18

New member
אז תגידי שזה עיסקי...

בעיסקי סלקום הכי משתלמים (וגם לי..) כוס אמק,איך צברתי ידע בנושא המטומטם הזה? יאללה,שליברפול ישימו גול ואז אני אוכל ללכת לישון!

danielo18

New member
משחק משעמם,שצ'לסי וליברפול ימותו.

למיטב ידיעתי,אי אפשר לעשות שיחת ווידאו,אלא רק רק לצפות בסרטונים. עוד משו שאני יכול לעזור? (החלטתי,מחר אני מתפטר)

danielo18

New member
בקטנה...

אני כמו ילד טוב יקום מחר בבוקר ויתיצב למשמרת. הכל בשביל הדוגמנית שלי!

הטRולית

New member
אפשר לעשות שיחות וידאו...

אבל אם את ממש בקטע, קחי את הK1 של מוטורולה. הוא אחלה. (אנחנו עושים החלפות מכשירים בקורס, כל יום מכשיר אחר.. הK1 הוא הלהיט...)

הטRולית

New member
לא! אל 7 מגעיל.

סמסונג טובים. תאמיני לי, אני כבר שבוע שומעת את הזיוני שכל של פלאפון.

nisanil

New member
יש עכשיו בלאק משהו

זה מהפרסומת עם סנדי בר, לא מכיר אותו אבל הפרסומת נחמדה

danielo18

New member
בלאקברי..

ואין לה מה לעשות איתו. עדיין לא הומצא האדם שיהיה לו שימוש אמיתי במכשיר הזה (לידיעה,הוא עולה באיזור ה-4 אלף ש"ח).

למעלה