תגידו,

דללה

New member
תגידו,

זאת רק אני או שלכולכם יש דיכאון צבא פתאום?? כל המכתבים האלה והשאלות של המשפחה על הצבא גורמים לי להתחיל לפחד ממה שיהיה עוד חצי שנה. מה איתכם?? איך אתם מתמודדים עם העובדה שאנחנו צעד אחד לפני סוף התיכון ועוד שני צעדים לפני הצבא?? והכי חשוב, מתי אתם מתגייסים ולאיזה תפקיד אתם מועמדים? ל-ה-ת-פ-ק-ד!!!

דללה

New member
כמובן שאני אתחיל ../images/Emo3.gif

אז כמו שאמרתי, יש לי דיכאון צבא קל ואני משתדלת שלא לחשוב על זה ולנצל את הזמן כמה שיותר. כרגע אני שמחה לסיים... אני מתארת לעצמי שכשאגיע לרגע הסיום ארצה להישאר
אני מתגייסת ב28.10 ונכון לעכשיו, האזנות בחיל המודיעין

Karin917

New member
שני,קיבלת תשובה סופית מהמודיעין?

[את לא מתמיינת גם להאזנות ותירגום של מודיעין גלוי?]

VInterrupted

New member
אה,גמני

גם באותו תאריך וגם מועמדת להאזנות...כבר עברת תחקיר בטחוני ואת המבחנים הסופיים? עשיתי את שניהם אבל לא נראה לי שעברתי את התחקיר הבטחוני בגלל איזה משהו שאמרתי... אגב,קיבלת איזה משהו לערבית-אינטרנט? אה ולשאלה המקורית-אין לי דכאון צבא בכלל ,אני רק שמחה שדחו לי את הגיוס חחח

Lost Lullaby

New member
אני רק רוצה שיתנו לי תאריך סופי כבר

כי אין לי מושג אם אני יכולה לעשות תכניות לקיץ או לא:\ אני מתגייסת לקורס מד''ניות מרחב או ב20 ליולי, או בראשון לנובמבר. מחכה שהצבא יודיע

דללה

New member
בטח תקבלי תשובה בקרוב..

אני יודעת שמלא חברות שלי קיבלו דחייה לאחרונה ברגע שהן התקבלו לתפקידים שלהן, כולל אני...

H i L a L u S

New member
כן..13 חודשים להיות עם בנות בקורס,

אני מאמינה שאני אתפחלץ למוות. ואני בכלל בבאסה מהתפקיד,שני,דברי עם אחיך ותשאלי אותו איפה הכי כדאי לבקש שישבצו אותי. (אמרת לי שגם הוא היה קצין לוגיסטיקה).. מתגייסת לבנתיים 16.7 אמור להשתנות למשהו בנובמבר לקצונה ייעודית-לוגיסטיקה.

דללה

New member
אני אשאל אותו כשהוא יחזור הביתה...

חבל שלא דיברת לפני שהוא השתחרר.. אולי הייתי יכולה לקמבן אותך..

קובי221

New member
אני לא יודע על גורלי.

אני אמור לקבל בדואר מנילה עורפית, לאחר שכבר קיבלתי בינואר קרבית, מסתבר שאני אמלא את ההעדפות במנילה בסוף. אבל אני מתגייס נכון לעכשיו ב- 8.8 אז לתפקידים ממויינים לא נראה לי שיש סיכוי, כנראה אני הולך לכלל צה"לי. ואני לא כ"כ מתרגש, אבל ההרגשה קצת מלחיצה שאני בנתיים הולך אל הלא נודע.

מה זה גיוס?../images/Emo3.gif

כרגע, למרות שלא היה לי בכלל צו ראשון, מועמדת לעתודה
ואם זה יסתדר, אז אני אמורה להתחיל ללמוד באוקטובר אבל בגלל הגיל שלי סביר להניח שלא יגייסו אותי ואני אהיה קד"צית או משהו, לפחות בהתחלה. השלמתי עם העובדה שעוד שנייה מסיימים תיכון, אבל בגלל המצב שלי כרגע, אין לי מושג מה יקרה אח"כ. מדברים על זה המון ובעיקר צוחקים (עליי בעיקר
:). ובכלל רק בשבועות האחרונים התחלתי את הקשר שלי עם הצבא, ככה שאני גם ככה לא מתעסקת כמו כולם במיונים,זימונים,גיבושים...רוב ההתעסקות שלי נראת לי כמו משהו שבכלל לא קשור כי את רוב העניינים אני מנהלת מול האוניברסיטאות כרגע. הדיכאון היחיד שלי נובע מהפחד להשאר לבד בבית, אם אני באמת אעשה עתודה זה לא יפריע לי עד כדי כך שכולם מתגייסים כי גם אני אהיה עסוקה במשהו אמיתי...אבל אם אני לא אז זה כבר משהו אחר לגמרי

iti4

New member
../images/Emo45.gif

גם אני כמוך בגלל שאני נחשב קטן מאוד ביחס לאחרים (עדיין לא קטן כמוך
) ,תאריך גיוס 16/3/08 שזה עוד שנים..והפחד שלי זה לקום כל יום ולא לעשות כלום ולהישתעמם בזמן שכל החברים שלי נטחנים באיזה טירונות 05... ביינתיים מתקדם בשלבי צוות אוויר..ולא קיבלתי שום זימון/גיבוש חוץ מזה של צוות אוויר...וזה קצת באסה כי כולם מדברים על הגיבושים והזימונים ואתה סתם מאזין בצד...כל מי שנולד יחסית מאוחר יודע על מה אני מדבר זה תמיד היה ככה: שלכולם היה רישיון לא היה לך אפילו16 וחצי שלכולם היה צו ראשון אתה קיבלתה רק אחרי חצי שנה וזה באסה כי איין לך עם מי להתהלב בצוותא כי כולם כבר עברו את זה...אבל מה לעשות זה מה שמתכנן לי הגורל אז שיהיה ביינתיים אני נהנה..

למעלה