תגידו,

שיר 6 6

New member
אהא ../images/Emo5.gif

כבר כמה זמן הדיכאון טרום- צבא הזה... זה נובע בגלל סיום 12 שנות לימוד ופרידה מהביחד הזה וממסגרת מוכרת... וגם מהתחלה חדשה, אי ידיעה מה יהיה בצבא והאם אשתלב. אבל אני מנסה להדחיק את זה ולא לחשוב יותר מדי על מה יהיה, אפשר להתחרפן מזה. רק מקווה שלא ישחררו אותי על 21 נפשי שיש מצב שזה יקרה. אני אשתדל לקחת הכל בקלות
התאריך שלי קרוב ביותר- 22.7, אבל אולי ידחו לי אותו בגלל הבגרויות...

כן

אפילו שזה באפריל הבא (
), כולם כל הזמן שואלים מתי אני מתגייסת וזה לא כל כך נעים. ואין לי כוח להתחיל לעבוד, ולמצוא חיים
.

כן,

זה מדכא לחשוב שאוטוטו הולכים לפאקינג מסגרת צבאית וקשוחה בלי אפשרות לצאת לבלות, להשקיע במראה (אני בן ואסור להאריך שיער), לשים עגילים וכד'. אני לא חושב שהספקתי מספיק להנות מהחיים שעד לפני הצבא, אני צריך לנצל מהר את הזמן כי אחרת אני אתבגר ואראה יותר מבוגר, עדיין לא חוויתי אהבה נורמאלית בגיל ההתבגרות ואני לא אוהב את המראה שאראה עוד כמה שנים (אני יכול לנחש...). גם ככה זה לא שהחיים הם משהו כרגע עבורי, אז גם מסגרת צבאית? אני עלול להכנס לדיכאון.

white angels

New member
היי..חדשה פה דרך אגב

אני אמורה להתגייס עוד 3 חודשים וזה די מפחיד אותי..זה הולך ומתקרב בצעדי ענק.. והתפקיד שלי כנראה הולך להיות די מעפן..אין לי כלכך למה לצפות. אני בטוח אתגעגע לבצפר..:| אין כמו האווירה הזו של הכיתה וכל הצחוקים..זה יהיה נורא חסר לי..

fishy16

New member
לא יודע איך להגדיר את זה

מצד אחד בטוח שאני אתגעגע לבית ספר, לחברים, לצחוקים למסגרת הלא ממש מחייבת (בטירונות אי אפשר להבריז ממטווח =/) במיוחד השנה שהייתה השנה הכי טובה שלי בבית ספר וחבל לי לסיים עם זה.. מצד שני אני כבר מצפה לגיוס ואני רוצה לראות מזה צבא, להכיר אנשים חדשים ולהגיע להווי של הצבא.. בקשר לגיוס.. כרגע מתגייס ב29/7 (יאללה קרביייי!!).. יש לי גיבוש ב3/5 לצנחנים שאני כ"כ רוצה לעבור!! תחזיקו לי אצבעות!
אם אני חס וחלילה לא יעבור אז חי"ר אחר.. נח"ל גבעתי גולני- מה שבא ברוך הבא! כל מי שהולך למודיעין ערבית, אני מעריץ אותכם על היכולת שלכם להמשיך עם ערבית (קורס של חצי שנה מבוקר עד לילה רק בערבית
).. אני כבר תכננתי מסיבת שחרור ב27/5 אחרי הבגרות ה*@#!#$.. ח"ח לכולכם ממני!

הילה 1988

New member
אני אישית הולכת לשרות אבל...

גם עם זה עשו לי פול בעיות ודפקו אותי במקום מסויים וכבר רציתי ליפרוש וללכת לצבא.. אבל בסוף מצאתי מקום ואני שמחה !!! שיהיה לכולכם בהצלחה!

למעלה