תגידו מחר זה פרק אחרון לעונה של הישראלים?
H HaDaRoSh New member 9/4/07 #2 כן ../images/Emo7.gif ../images/Emo121.gif../images/Emo211.gif במוצאי חג משדרים?
L Lunar4D New member 10/4/07 #3 לא ממש נראה שישדרו היום.. (או ששידרו ופיספסתי?)... יש הרבה פרומואים לדברים שיהיו "הערב" (כמו המופע ההזוי של שרית חדד מלפני 14 שנה בקיסריה) ולא אמרו אותם....
לא ממש נראה שישדרו היום.. (או ששידרו ופיספסתי?)... יש הרבה פרומואים לדברים שיהיו "הערב" (כמו המופע ההזוי של שרית חדד מלפני 14 שנה בקיסריה) ולא אמרו אותם....
H HaDaRoSh New member 10/4/07 #6 כן כנראה ../images/Emo7.gif ../images/Emo121.gif../images/Emo211.gif גם לא שבוע שעבר גם לא השבוע. נקווה ששבוע הבא יהיה. מתי יום השואה יוצא?
כן כנראה ../images/Emo7.gif ../images/Emo121.gif../images/Emo211.gif גם לא שבוע שעבר גם לא השבוע. נקווה ששבוע הבא יהיה. מתי יום השואה יוצא?
L Lunar4D New member 10/4/07 #7 חייבים להקים איזה ערוץ טלויזיה נטול מועדים וחגים יהודים.... freeTV או משהו... כל שבוע יש איזה משהו במדינה הזאת... פסח פסחה מימונה יום הפועלים... חח...
חייבים להקים איזה ערוץ טלויזיה נטול מועדים וחגים יהודים.... freeTV או משהו... כל שבוע יש איזה משהו במדינה הזאת... פסח פסחה מימונה יום הפועלים... חח...
H HaDaRoSh New member 10/4/07 #8 חחחחחחחחחחחחחח XD ../images/Emo121.gif../images/Emo211.gif אה וצר לי לבשר לכם אבל שבוע הבא כנראה ולא יהיה גם יום השואה זה יוצא...
חחחחחחחחחחחחחח XD ../images/Emo121.gif../images/Emo211.gif אה וצר לי לבשר לכם אבל שבוע הבא כנראה ולא יהיה גם יום השואה זה יוצא...
R ronaldiniho3 New member 13/4/07 #10 כמה אני מסכים איתך כל הזמן בחגים וימים כאלה חייבים להפסיק ת'שידורים בטלוויזיה... גם ככה אין מה לראות
א אלונה57 New member 16/4/07 #12 ../images/Emo206.gifיש לי שאלההההה התוכנית של מה קשור ביום העצמאות תיהיה בשידור חייייי????????