תגידו..

שירה 94

New member
תגידו..

ההתנהגות של הנבחרים לא מזכירה לכם את הנאצים? רק לי היא מזכירה? כל התמונות האלו בכל מקום והחזרה אחרי המשפטים של זוט..זה ממש מעלה את הנאצים מול העניים

uuu8

New member
נכוןןןן הם דומים...אבל

האורקים בשר הטבעות דומים יותר
עם כל הסדר שלהם וזה...חחח
אלפי ספוילרים!
זה נכון שזוט חוזר???? אני לא יודע ראיתי פתאום תמונה שהוא כזה עומד בקניון וצועק כח ותוהו ובוהו והשומר כזה מצטמק לו מפחד עוד
טאי סאן מתאהבת בשומר או הפוך? או שניהם?? חחחחח יש לי מודיעין גילו לי מה יקרה..חחחח

חח לא... ../images/Emo58.gif

ממש שכחתי את זה! זה נראה לי בריי (או מישהו אחר), שהתחפש לאחיו, ועבד על הנבחרים...

slallum

New member
../images/Emo58.gifאכן.

בריי התחפש. וטאי סאן לא באמת מתאהבת בו אם אני זוכר נכון. ואתה מרטין!! וחזרת שוב! והתגעגעתי אליך מלאנתלפים חמודון! P: ומה אתה עושה בימים אלו?! וזהו.

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gifגם אתה חזרת ../images/Emo9.gif ^^ ברוך השוו ../images/Emo24.gif

perfect for you

New member
אם את רוצה לראות את זה../images/Emo58.gif

אז תראי ביוטיוב את פרק 30-35... היו לך תשובות להכל.. =[]
היה לי משעמם אז חיפשתי עוד פרקים וראיתי את הפרק הראשון של העונה החמישית.. =/ ואם תראי גם אז מראים שם את זוט.. [אין לי מושג איך הוא קפץ פתאום, אבל גם באתר הרשמי של השבט אומרים שהוא מופיע בכל העונות]

קטרפי

New member
זוט ../images/Emo58.gif../images/Emo110.gif

מופיע בעונה הזאת בסוף של פרקים 30-31, בתור חזון של השומר. זאת העונה שזוט מופיע הכי פחות.

צוף בו

New member
אכן

גם לי לפעמים הם ממש מזכירים את הנאצים.. יכול להיות שזה מכוון ויכול להיות שלא=\

קטרפי

New member
כול הדתות דומות לנאצים ../images/Emo110.gif

בגלל שאין ממש דתות בסידרה, המטרה של הנבחרים בסידרה היא להראות איך נוצרת דת מיסיונרית, כמו הנצרות והאיסלאם. אחרי שהם אוספים כוח, הם מתחילים במסע כוחני ביותר (מסעות צלב, ג`יהאד) ופוגעים בכול מי שלא חושב כמוהם ולא מוכן להצטרף אליהם. באופן אירוני ביותר גם ליהדות יש כמה נקודות דימיון לנאציזם, למרות שהיא לא דת מיסיונרית. (אני עליון עליך כי אני נולדתי ככה ואתה אחרת אז יש לי זכות לעשות בך כרצוני, בשם האמונה שלי)

TziMHoNoa

New member
זו לא היהדות

זה עיוות שלה. המצאה של אנשים שחושבים שהם חכמים יותר.

קטרפי

New member
זו ועוד איך היהדות ../images/Emo110.gif

בכלל, דתות עושות רק צרות ומפלגות אנשים. בסידרה מראים לך את זה. אפילו השומר ידע בהתחלה שהנבחרים שהצטרפו אליו הם לא קדושים, אלא בסך הכול ילדים מפוחדים שצריכים משהו להאמין בו. יכול להיות גם שבהתחלה הוא בכלל לא האמין בזוט אלא סתאם רצה להיות בעמדת כוח והשתמש בזוט כתירוץ, רק אחר כך הוא התחיל להתחרפן....

...

קשה להאמין שהוא היה שפוי מלכתחילה. אם הוא היה חפץ רק בשליטה וכח, הוא לא היה נהיה מחורפן כל כך על זוט (כמו כשראה את בריי המחופש), ובאמת היה מאמין שהוא חזר או מדבר אליו (הרי אם זה לא באמת היה מעניין אותו, זה לא היה קורה). בכל מקרה, הסדרה היא סדרה, והיהדות היא היהדות, אין פה מקום להשוואה בכלל (כמו שלא תשווה בין הנצרות ליהדות ובין האיסלאם לעוגת שקדים).

קטרפי

New member
למה לא להשוות¿ ../images/Emo110.gif

הסידרה נותנת לך סיפור דיי מדויק מבחינה היסטורית על היווצרות דת, ובהחלט אפשר להשוות אותה לחיים. יש דברים כמו איסלאם ועוגת שקדים שבאמת אין מה להשוות ביניהם, אבל בשאר הדברים בהחלט יש מקום להשוואה.

למעלה