תגידו...

m e i r

New member
תסבירו לי מה זה משנה לעזאזל?

אם הם יעברו לGSM זה משנה משהו ממה שיש להם עכשיו? האם הולך להיות שינוי מהותי, חוץ מזה שלא תצטרכו להחליף מכשיר כל יומיים כשאתם קופצים לוויקנד בפריז? לא, באמת תסבירו לי על מה ולמה שאדם סביר יקנה מכשיר בסלקום רק כי הם גילו את הבשורה של GSM שנמצא פה כבר כ-40 חודשים?

Gizon

New member
בוא אני אסביר לך - תחרות!

ברגע שסלקום תהיה פעילה לגמרי עם רשת ה-GSM שלה, השוק ישגשג! לא יכול לקרות יותר שחברה לא תייבא מכשירים חדשים (כמו באורנג´ בסיפור ה-3310,3330.9210) אורנג´ פשוט לא הביאו מכשירים מתקדמים, והם עדיין לא עושים את זה!. ברגע שסלקום תיכנס עם ה-T68 לאט לאט יחלחלו מכשירים כמו 7650, 9210I, T68I. אני צופה לנו עתיד מזהיר! יורס, גדעון

LordNor

New member
סלקום?? אין סיכוי...

מכשירים כמו 9210 ו-7650 בסלקום??? אין סיכוי שזה ייקרה... בעיקרון אלה מכשירים שנמצאים כבר בפילוט באורנג... ורק אנשים בודדים זוכים להשתמש בהם בארץ.. (ואלה שמביאים מחו"ל ומחברים את המכשירים לרשת אורנג´) הלוואי וזה היה קורה בסלקום לא?? ומה עם המשתמשים הפשוטים של סלקום שעדיין לא ב-GSM? האם הם ייאלצו להחליף מכשיר על חשבון החברה או על חשבונם?? כבר שאורנג נכנסה לשוק היא התחילה בשיטת GSM! וסלקום לעומת זאת התחילה בשיטת CDMA.

castroman

New member
אני חושב שגדעון צודק!

לסלקום כפי שכולם יודעים יש רשת TDMA שבו נגיד היא לא שיא הטכנולוגייה!!! ורוב היצרניות לא מייצרות מכשירים לרשת הזאת... עכשיו כשסלקום עוברים ל GSM יהיו יותר מכשירים וכנראה ישיקו שירותים חדשים ונתקדם עוד צעד לכיוון העתיד... אביאל

Gizon

New member
העתיד ורוד!

שכחתם את פאלפון שלדעתי תפתיע ב-ג-ד-ו-ל. יש לה רשת עם פוטנציאל אדיר! המון מכשירים מעולים מיוצרים בשבילה, מעניין מה יקרה. השאלה הזאת עוברת במוחי כבר כמה שבועות. תחלקו איתי את תשובתכם בסקר מיוחד שהרצתי בפורום פוקט

למעלה