תגידו, דבר ראשון מה שלומכם דבר שני- האם ישנו איזשהו סיכוי לאיחוד חד פעמי (או רב פעמי) של טאטו?
N NY STEEL New member 1/4/07 #1 תגידו, דבר ראשון מה שלומכם דבר שני- האם ישנו איזשהו סיכוי לאיחוד חד פעמי (או רב פעמי) של טאטו?
ש שלמונזה New member 1/4/07 #2 הכל טוב מה איתך? ../images/Emo168.gif בא צביום רביעי לזאפה וכן יש איחוד של טאטו שבוע הבא לא שמעת? סתם נו אחד באפריל, ואי אני מקורית בכל מקרה לא נראה לי שיהיה אי פעם איחוד כזה
הכל טוב מה איתך? ../images/Emo168.gif בא צביום רביעי לזאפה וכן יש איחוד של טאטו שבוע הבא לא שמעת? סתם נו אחד באפריל, ואי אני מקורית בכל מקרה לא נראה לי שיהיה אי פעם איחוד כזה
ה הסייד הנודד New member 2/4/07 #4 הכי קרוב שיש זה רבעיית מסנר, שעדיין עשויים להבליח להופעה פה או שם...
1 1Reebok New member 2/4/07 #5 לא, אלא אם כן יקרה משהו כנגד כל הסיכויים, ת'יודע.. כמו שתאסוף אותך ספינת חלל כשאתה בוואקום, או שתיהפך לפינגווין, או שגפייך יעקרו ממקומם.
לא, אלא אם כן יקרה משהו כנגד כל הסיכויים, ת'יודע.. כמו שתאסוף אותך ספינת חלל כשאתה בוואקום, או שתיהפך לפינגווין, או שגפייך יעקרו ממקומם.
N NY STEEL New member 2/4/07 #6 ומה הסיבה? הרי ערן צור עדיין פעיל בתחום המוסיקה, מסנר מופיע לעיתים ועדיין נראה "בכושר" ואישית ראיתי את אלונה דניאל בהופעה עם בואנה מיוזיק בפסח שעבר. אז מה הבעיה?
ומה הסיבה? הרי ערן צור עדיין פעיל בתחום המוסיקה, מסנר מופיע לעיתים ועדיין נראה "בכושר" ואישית ראיתי את אלונה דניאל בהופעה עם בואנה מיוזיק בפסח שעבר. אז מה הבעיה?
א אור פרא New member 4/4/07 #8 אממ אתה מתכוון מבחינה רוחנית, יענו שבחלוף השנים איבדו טאטו את הניצוץ הטאטואי הנדרש, או שהיו בלהקה עוד אנשים מלבד ערן אלונה ויובל? אם האפשרות השניה נכונה, מי הם אותם אנשים? O:
אממ אתה מתכוון מבחינה רוחנית, יענו שבחלוף השנים איבדו טאטו את הניצוץ הטאטואי הנדרש, או שהיו בלהקה עוד אנשים מלבד ערן אלונה ויובל? אם האפשרות השניה נכונה, מי הם אותם אנשים? O:
1 1Reebok New member 4/4/07 #9 התשובה השנייה היא הנכונה, ויתכן שגם התשובה הראשונה, אינני יודע.. קיימת קלטת וידאו נדירה שמתעדת הופעה חיה של טאטו, אז אם אתה מוצא אותה תן לי אותה מייד. המקועקעים האחרים בלהקה הם אורי מיילס הקלידן, אורי בלק המתופף ומיכה מיכאלי הגיטריסט.
התשובה השנייה היא הנכונה, ויתכן שגם התשובה הראשונה, אינני יודע.. קיימת קלטת וידאו נדירה שמתעדת הופעה חיה של טאטו, אז אם אתה מוצא אותה תן לי אותה מייד. המקועקעים האחרים בלהקה הם אורי מיילס הקלידן, אורי בלק המתופף ומיכה מיכאלי הגיטריסט.