תגידו,

b love

New member
תגידו,

כמה אייקונים אתה מסכימים לעצמכם לשים בכל רשומה?

mary lou

New member
מסכימים?!

בדרך כלל אני לא שמה. אבל זה לא חוק ואין שום הגבלה. אם הרשומה מחולקת לנושאים, או אם יש בה רשימה של משהו בדרך כלל אני משתמשת בהם להפריד וכאלו...

b love

New member
נו מסכימה לעצמך ../images/Emo3.gif

את לא מכירה את זה שאת אומרת שעצמך שאתה רוצה ככה וככה וצד אחר אומר הפוך, אז כן זה קורה בכל דבר גם אם לשים פה אייקון או לא, ואם זה לא עומס של אייקונים בעייניים.. ולא אין לי פיצול
ועל האייקון הזה לא חשבתי כי הוא מתאים..

אני לא משתמש

לא משתמש, ולא משתמש באייקונים... זה לא זורם לי בכתיבה... בשביל אייקון צריך לעצור את מלאכת הכתיבה ולבחור משהו וזה לא נוח לי. מקסימום אם ייצא לכם לראות איזה שהוא אייקון בבלוג שלי זה יכול להיות רק זה -
יכול להיות שזה בגלל שאנוכי גבר?

b love

New member
חסרים אייקונים גבריים?../images/Emo196.gif

איזה מוזר השוטר של האייקון זו בכלל שוטרת! עכשיו שמתי לב,מה נשי בה בדיוק?חח איך אפשר להבדיל?

b love

New member
לאממש! מילא...

היה לי שיער(למרות שזה לא תמיד מצביע על זכר או נקבה, מילא היה לה אודם כזו זו-
או איזה 2 קלמנטינות מתחת לראש התפוזי...חחח
אז רגע זה אומר שכל שאר האייקונים הם זכרים? ואני תומי חשבתי שהם בעלי 2 סוגי המינים

חחח נו מה זה לא ברור?

את לא רואה את השיער האסוף שלה (של השוטרת) מתחת לכובע? או את לא רואה את שני כדורי הגלידה מתחת לראש התפוזי שלה? חחח או את הלק על הציפורניים שהיא שמה בדיוק כציירו אותו כסמיילי? איך את לא רואה את זה?? אהה... אז שני סוגים של מינים? וואללה יש מצב... חחח

זה דווקא מתקשר לתכונות גבריות

גברים פחות רגשניים. גברים מחשיבים פחות את האסתטיקה ומחשיבים יותר את התוכן.

דם דם

New member
הייתי שם עוד בתקופה שיריב היה

מנהל הלוגיה אה אופס טעות בפורום אופס טעות גם בפורום עוד יותר אופס טעות בבנאדם אמממ האמת שכבר כמה חודשים אני לא שמתי אייקונים,התבגרתי הפסקתי להיות שטותניק (ראה ערך רשומות אחרונות) אההההההההההההה...מה עושים

b love

New member
אהלק הפסקת להיות שתוטניק..

ועם מי בלבלת אותי? *נעלבת*

למעלה