תגידו

DDN

New member
אני עדיין לא מצאתי הוכחה שהוא קיים

באנגלית. יש משהו שהוא AMAZON EXCLUSIVE אבל מארז מארז טרם ראיתי.

henney

New member
יש ליייייייייייייייי

הנה תמונה! (יחד עם שאר הדברים שלי!) http://img485.imageshack.us/img485/5526/p3290002qm4.jpg והנה התמונה של זה לבד! http://img485.imageshack.us/img485/7149/p3240415ze9.jpg אל תגידו שזה לא קיים!

henney

New member
אני לא רוצה להשמע שוויצרית

מה שכתוב בכותרת פשוט הייתי עצבנית כי כבר כתבתי קודם שקיים כזה דבר!

DDN

New member
אבל. .. . .

התמונה של "זה לבד" זה רק המארז של הטרילוגיה 4-6. גם לי יש אחד כזה בבית. . . .

henney

New member
לא!

זה ה-כ-ל!!! אני מבטיחה לך... יש לזה 4 צדדים, כל אחד מייצג משהו אחר. הצד הראשון (שאני בחרתי) עם לוק ליה האן וכל שאר החבר'ה. הצד השני של דרת' ויידר על הצד השלישי כתובים כל הסרטים שיש (ראשון שני שלישי רביעי חמישי שישי) על הצד הרביעי יש את האריזה עצמה (2) אחד של הprequel ואחד של trilogy(הישנה). מה שקצת מבאס שאני תקועה עם סרט אחד יותר מידי כמובן!. אבל אין! באריזה הזאת יש ה-כ-ל! מאוחרי הקלעים ושטויות כאלה... על החיבורים ודברים כאלה וגם "מסע מוזיקלי" איך ג'והן הלחין את הכל וכאלה!. ממש הנאה!

Y. Welis

New member
אגב, איך ה-outbound flight?

חשבתי לקנות אותו בקרוב (יחד עם ההמשך שמקדים אותו, או משהו).

henney

New member
קראתי

קראתי קצת ממנו, נשארו לי קצת עמודים מTEMPEST (אגב! זה ספר מעולה! אבל צריך הרבה רקע על העולם המורחב לפני זה) outbound flight לפי מה שיצא לי לקרוא מאחור ואת הדפים האחרים הוא ספר גם כן טוב מאוד! מופיעות בו בעיקר הדמויות של אובי וואן, אנאקין וסיודיוס! (התגעגעתי מאוד לדמויות האלו מספר TEMPEST) והוא קורה 5 אחרי אימת הפאנטום, זאת אומרת אנאקין הוא בן 14 בערך....

Y. Welis

New member
אני מעדיף את זה, כי זאהן מרחיב בו

על שתי דמויות שהוא הציג בטרילוגיה שפתחה את כל הספרים המורחבים (בהתחלה הרשמית שלהם ב-91', ונחשבת עד היום לטובה שבכולן) - גראנד אדמירל ת'ראוון וכן אביר הג'די ג'ורוס קבאות'. כאן הוא בעצם מתאר אותם בתחילת דרכם, ומקשר אותם לטרילוגיית הסרטים החדשה. הספר הזה בעצם מסביר את הרקע לספר קודם של זאהן (מ-2004) בשם Survivor's Quest, שמתרחש 25 שנה *אחרי* החדש (הגיבורים שם הם לוק ואשתו מארה ג'ייד), ועוסק בגילוי הספינה שתוארה בספר הנוכחי. קצת מתוסבך, אבל יש לקוות שמעניין.

למעלה