תגידו...

CapitalB

New member
תגידו...

לא נראה לכם מוזר שהכוחות התחילו להתעורר אצל רוב הגיבורים רק בחצי השנה האחרונה (להוציא את קלייר ואמה שעדויות מצביעות על כך שהכוחות היו שם כשקלייר היתה תינוקת ובטח יש עוד כמה) ? מה האירוע שגרם להתעוררות הכוחות רק בזמן האחרון ? הניסויים/תיוג/סימון שקשורים איכשהו למר.בנט ?

MrAnderson

New member
לדעתי מה שגרם להתוררעות הכוחות זה

הליקוי חמה. לא סתם אייזיק צייר אותה ומראים את הציור שלו כל פעם שמראים את החדר שלו... וכמובן זה מופיע כפתיח עם כתובית HEROES כל תחילת פרק ולכן הליקוי קשור לדעתי לעיטוי של התוררעות הכוחות.

אדם חדש

New member
מעניין

אבל בנוסף יש את קלוד והשחור הזה שמסתובב עם בנט שלהם יש כח כבר לפחות 15 שנה

RNaon

New member
אני חושבת שזה מקרי

רק הדמויות שהסדרה מתמקדת בהם יתעוררו הכוחות בחצי שעה האחרונה, אבל אל תשכח את עדן, האיטי, אמא של קלייר, קלוד, הזכרנית מה שמה, ובטח עוד אלפים.

סלמאק

New member
ל"זכרנית" קוראים צ'רלי...

Jimmy311

New member
יכול להיות שהם לא היו מודעים לכוחות

אולי המודעות לכוחות הגיעה רק בחצי שנה האחרונה... הרי אין סיבה שדי.אל ינסה לעבור דרך קירות או שניית'ן ינסה לעוף סתם כי משעמם להם

piterpatrely

New member
פרק הפלאשבק

העיד על כך שלרוב הגיבורים כבר היו איזשהם כוחות (להוציא את מאט ומשפחת הוקינס)

ברודי

New member
בדיוק דיברתי על זה עם אחי...

מה גרם ליכולות של כולם להתעורר פתאום... כשיש חלק שיש להם את היכולות מגיל צעיר. לפי דעתי זה פשוט חור קטן בסידרה. אולי באמת אדם כמו ניתן שהיכולות שלו זה לעוף הייתי מבינה שהוא מגלה בשלב מאוחר יותר אבל קריאת המחשבות של מאט פשוט צצה לה פתאום באמצע היום... ניקי כבר המון זמן עם הפיצול אישיות הזה, כבר מגיל צעיר למעשה (שג'סיקה אמרה שהיא ספגה את המכות בשבילה). בכלל הכוח שלה הכי לא מובן בעולם. ויש את קלייר שניצלה מהשריפה עוד כשהיתה תינוקת... זה לא ברור מה הטריגר, אולי כשמופיעה סכנה.. נניח קלייר היתה צריכה להינצל מהשריפה אז הכוח שלה הופיע. ומאט כשהוא הציל את הילדה הקטנה.. אבל אז לא ברור איך הירו גילה שהוא מסוגל לעצור את הזמן, הוא סתם יום אחד ניסה ממש חזק... שאלה קשה. מזכיר לי את מלאך שחור, שיום אחד הופיעו למקס סימנים על הגוף שהשתילו לה בד.נ.א כבר שנולדה ונועדו לעלות על פני השטח רק באותו זמן נתון והרגע שהיא הבינה שהיא "האחת" שנועדה להציל את העולם ואז כל הכוחות שלה התחדדו בפתאומיות. כמו ניאו במטריקס... אולי גם פה זה ככה.

Ihavenonick

New member
כפי שאתה זוכר, בפרק "לפני 6 חודשים"

מאט דווקא כן שמע את המחשבות של אישתו. אבל בגלל שהוא היה עם הגב אליה, הוא לא שם לב לכך והוא חשב שהיא אמרה את זה.

../images/Emo58.gifאם כבר מאט, למה הוא מאשים את מר.בנט בזה שהוא עשה אותו קורא מחשבות? הרי זה התחיל לפני שהם סיממו אותו וזה.

אה? הוא זוכר שהוא בא לבר ומאז התחיל להיות לו מטושטש. הרי הוא הציל את הילדה לפני ועוד..

guyush86

New member
העניין הוא

שהוא וטד לא זוכרים שהיו להם כוחות לפני שבנט תפס אותם. מיד אחרי שהם השתחררו מאותה מעבדה כמובן שהכוחות נותרו, אבל מכיוון שמחקו להם את הזיכרון הם כאילו חוו את ההכרה בכוחות מחדש והתילו את האשמה בבנט ובתומכיו כי זה הדבר היחידי שהם זוכרים בצלילות או במעורפל.

TrunkKun

New member
גם אני דיברתי על זה עם אנשים

ולפי דעתי ג'סיקה חיה, מן הסתם האבא הרג אותה וניקי וDL ישבו ליד הקבר... אני חושב שהן היו תאומות ושלג'סיקה יש סופר כוח אבל איכשהו היא נכנסה בניקי שלפי דעתי סתם גרועה (חוץ מהסופר כוח שלה להתפשט מול מצלמה...)

למעלה