תגידו

יש דברים בגו

אבל בכול זאת במאי מצטיין הוא לא אבל SWקנה את עולמו בסיפור אנאקין-דארת. האן סולו-ליה.[הסיפור האהוב עלי]. ליה-לוק

Y. Welis

New member
זה אגב הבונד החביב עלי - למרות שהוא

לא נחשב לבונד אמיתי, אלא פרודיה... (הבעיה שרוב הסרטים של רוג'ר מור נראו בעצמם כמו פרודיה, כך שזו לפחות היתה עם שון קונרי - ודגימת השתן הקטלנית...). שפילברג אמור היה לביים את 2 או 3 מהטרילוגיה החדשה, אבל איגוד הבמאים אסר עליו (נדמה לי משום שלוקאס לא חבר בו). זה מצער בלי ספק שלוקאס לא נעזר בעוד במאים, כי יכולת הדרכת השחקנים שלו בעייתית. לדעתי מרקאנד אחראי להרבה מהאפקטיביות של מקדיארמיד ב'ג'די'. מצער שלא היה מישהו ברמתו (עדיף בריטי שיודע להוציא משחקנים איכויות) גם ב-3 האחרון.

חשבתי ששפילברג היה אמור לביים את

השישי, ולבסוף החליפו אותו במרקאנד. אני חושב שזה מה שאמרו במאחורי הקלעים שבא עם הדיסק תוספות של הטרילוגיה הישנה.

Gilliana

New member
פרודיה???

זו ממש לא היתה פרודיה, זה היה סרט רציני מאד, רימייק של "כדור הרעם" למען האמת. ומדוע איגוד הבמאים אסר על ספילברג לביים סרט של לוקאס? הדבר מוזר בלשון המעטה בהתחשב בכך שלוקאס וספילברג עבדו יחד בעבר, ויעבדו שוב יחד בקרוב.

Y. Welis

New member
רציני - קשה לומר, כי כל הבונדים

משלב מסויים (אחר השני או השלישי של מור) נראו כמו פרודיות, ו'אוקטופוסי' למשל היה משעשע יותר מאשר מותח (אלה שאחריו אני חושש כבר החלו לשעמם). אולי הבונד הבודד של לזנבי היה הרציני באמת. בעניין שפילברג - יתכן שזה קשור גם לכך שלוקאס עשה את הסרטים באולפנים בסידני אוסטרליה, ולא בהוליווד, ולא לפי חוקי האיגוד.

Gilliana

New member
מבחינה זו, אתה כמובן צודק

רוג'ר מור באמת עשה מבונד "קצת" קרקס.
ואני גם חושבת כמוך, שאחרי "אוקטופוסי" התחילה ירידה משמעותית ברמת הסדרה - אני אולי אוציא מהכלל את "למות ביום אחר" שיש לו כבר ניחוח שונה לגמרי. את החדש עם דניאל קרייג עדיין לא ראיתי ולמען האמת - לא כ"כ בא לי לראות, לא מוצאת אותו כמתאים לגלם את הדמות Whatsoever.

DDN

New member
אני ממליץ על הבונד החדש

לדעתי תפס את רוח "בונד" הרבה יותר מהסרטים של פירס ברוסנן.

הם לא נתנו לשפילברג להיות הבמאי

מכיוון שלוקאס פרש מאיגוד הבמאים. במאחורי הקלעים של הטרילוגיה הישנה מסבירים שהאיגוד תבע את לוקאס כי הוא עבר על החוקים של האיגוד (הוא לא שם קרדיטים בתחילית הסרט כמו שהיה נהוג) ולכן לוקאס החליט לפרוש.

Y. Welis

New member
וכך הביורוקרטיה ניצחה את האומנות

ואגב יש עוד סרטים שמתחילים בלי קרדיטים. די מוזר. העיקר שאנחנו הפסדנו סרטים שהיו יכולים להיות טובים הרבה יותר - אולי ברמה של הראשונים.

למעלה