תגידו...

תגידו...

זה נראה לכם הגיוני להחזיק את הסוס הזה
להרבעות? הוא לא "קצת" מוזנח? הם לא קצת מרעיבים אותו?

הוא באמת נראה פה מאוד רזה../images/Emo107.gif

ואני באמת מקווה שהוא לא שייך לחבורה של חפארים או אנשים שמזניחים אותו, אבל אי אפשר לדעת בוודאות רק על סמך שתי תמונות. לצערי, לא חסרים בארץ אנשים שקונים סוסים, שלא נדבר על סטאליונים, בלי לדעת איך לגדל אותם.
באמת עצוב. אבל לכי תדעי מי זה הסוס הזה באמת ולמה הוא באמת במצב הזה. אולי הוא עבר מחלה? אולי הצילו אותו מאיפשהו? לצערי, גם לי קשה להאמין, אבל אני לא רוצה להאשים סתם אנשים בלי להכיר אותם ואת הסיפור שמאחורי הסוס.

dixie chick

New member
"הסוס הגרמני"- בכינויו בענף

או בשמו המלא "IM A RASTAFARI" שהוא סוס הרבעות ונונ-פרו משובח משושלת טובה וכ' (אחד שבאמת טוב להרביע איתו) קיבל למינייטיס קשה והושבת למשך חודשים רבים, שבהם הוא לא קיבל מזון מועשר, רק חציר חופשי... וכמובן ובוודאי שבלי רכיבה אבל בכאבים לסוס אין חשק לאכול... אחרי חודשיים הוא נראה שלדי ומסכן לגמרה... ככה שמצבים כאלה באמת יכולים לקרות (ראיתי אותו ולא האמנתי שזה אותו סוס, מסוס שרירי יפה וחתיך הוא היה שלד נטול שרירים ונטול ברק בפרווה). מצד שני- הסוס בתמונה הזאת עומד ברקע של מה שנראה כמו כפר ערבי, לא בתוך חווה בכלל, לא ממש בנוף פסטורלי של צילום וכ', הניחוש שלי זה שהסוס הזה לא באמת מטופל ע"י מישהו שיודע מה הוא עושה\ באמת מנסה לפרסם סוס טוב להרבעות

popi199

New member
אין לדעת איך

הסוס מוחזק, מה שכן בגלל שבארץ כל אחד יכול להחזיק סוס (אין אכיפה לרישיונות) אז באמת כל אחד שרוצה מספיק מחזיק סוס, הסוס נראה מוזנח, רזה מדי, עצבני (אפשר לראות דרך 2 התמונות שהסוס לא עומד בשקט) והרקע ה"פסטורלי" נראה כמו כפר ערבי, מעניין אם יש לו אורווה או שהוא קשור על הדשא ליד הבית. אפשר לבקש על כל סוס כל מחיר ואפשר להרביע עם כל סוס, אחראיות הקונה לבדוק טוב אם הסוס בריא, אם הוא באמת שווה את המחיר והאם זה חכם להרביע איתו. אגב, גם אם הסוס יצא ממחלה זה לא תירוץ לשים תמונה כ"כ לא מחמיאה, אפשר לחכות שישמין ויראה יותר טוב ואז לשים תמונה או לשים תמונה ישנה לפני מחלה ולומר אח"כ כשמתקשרים ש'הסוס רזה כרגע כי...', אני אישית הייתי מתביישת לשים תמונה או למכור סוס במצב כזה.

jgut

New member
../images/Emo45.gif

זה רק מראה על החוסר מודעות ועל מצב ההזנחה של חלק מהסוסים בארץ... בעיני אפשר לפתור זאת רק בעזרת חינוך אותם אנשים

למעלה