תגידו...

Berliner star

New member
תגידו...

אני כבר לא זוכרת... מהאלבופ Intensive care יצא איזה שהוא סינגל ב2006? או.. כולם ב2005...?

a Warming Sign

New member
יכול להיות שadvertising space?

לא יודעת
אני כמעט בטוחה שסין סין סין..

a Warming Sign

New member
אגב,איזה בחירה שגויה של סינגלים

פשוט אכזבה אחת גדולה לטעמי,חוץ מטריפינג שיש בו משהו מיוחד. עם שירים גדולים כמו the trouble with me,place to crash,king of bloke and bird היתה יכולה להיות בחירה מוצלחת יותר

Berliner star

New member
גם אני

חושבת בדיוק כמוך!! שלושת השירים האלה וכמבון טריפינג יכלו להיות סינגלים כל כך טובים.. אני חושבת שהכי טובים שיש באלבום הזה.. האמת שגם Make me pure טוב... אני לא מבינה למה הוא לא הצליח.. נקווה שברודבוקס הוא ייבחר סינגלים טובים ומצליחים..

a Warming Sign

New member
../images/Emo207.gifסקופ../images/Emo70.gif

אני מקווה שאני צודקת,ואם לא-תתעלמו
התמונה הזאת לא אמיתית
א.רואים שיש קצת חוסר פרופורציה בין הראש ליד,ובין הראש לשאר הגוף. ב.לפי הראש,התספורת והמראה הכללי שלו - לרובי בזמן הזה היו הרבה מאוד קעקועים! ובכן,היכן הקעקוע הראשי שנעשה הרבה לפני התקופה הזאת?
ג.למי שמכירה טוב את הגוף של רובי
,זה פשוט לא נראה כמו המבנה של הגב שלו,והגוף שלו לא היה כל כך מפותח[מבחינת שרירים הכוונה
] בשנים האלה..שימו לב שהחזה שלו בולט קצת קדימה,וזה מעולם לא היה ככה. ד.אם היה כזה סט צילומים שערורייתי,מזמן היו מגיעות תמונות נוספות,אז איפה הן בדיוק? בקיצור,עבודה מוצלחת[או שלא] בפוטושופ.

Berliner star

New member
חחחחחח

אני רואה שאת משקיעה הרבה מחשבה... ואת צודקת (לפי דעתי). זה לא אמיתי. ישר רואים לפי זה שהקעקוע חסר... כבר ראיתי את התמונה הזאת ובאמת היא לא נראתה לי אמיתי.. וחוץ מזה.. ממתי רובי מלאך?! מילא השטן..
ו... למי שיש את הדיוידי של טייק דאת... (אולי לרוב לא..) אבל רובי קורע אותי מצחוק שם!! אין.. הוא פשוט ענק! יש שם איזה קטע (בראיון המלא שלו) שהוא אומר שהוא לא יכל להתאפק לא לעצבן את ג'ייסון (חבר בלהקה) כי זה כל כך קל לעצבן אותו והוא היה חייב.. חחחח פשוט רובי!

a Warming Sign

New member
אוי הוא כזה רובי../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אני חייבת להשיג את הDVD,אבל הוא יקר באמאזון ולא בא לי להוציא הרבה החודש.

Berliner star

New member
אם תרצי

ואבא שלי יסכים לי אני אשלח לך אותו לכמה זמן ותחזירי לי.. את חייבת לראות את הראיון המלא של רובי.. כל מילה שנייה אני צוחקת..
כמה סיפורים מצחיקים יש לו.. בחיים לא פגשתי כזה בן אדם..

למעלה