תגידו זה רק אני, או ש-Little Wing של הנדריקס מ-א-ו-ד מזכיר את Catch The Rainbow של Rainbow ?
C Caraya New member 12/12/06 #1 תגידו זה רק אני, או ש-Little Wing של הנדריקס מ-א-ו-ד מזכיר את Catch The Rainbow של Rainbow ?
L LEATHER REBEL New member 12/12/06 #2 זה רק אתה השיר של הנדריקס -לא יכול- להזכיר את השיר של ריינבו, כי השיר של ריינבו נכתב והוקלט רק -אחרי- שהתקליט של הנדריקס היה בשוק כמה שנים טובות. אם כבר, אז השיר של ריינבו מזכיר את השיר של הנדריקס.
זה רק אתה השיר של הנדריקס -לא יכול- להזכיר את השיר של ריינבו, כי השיר של ריינבו נכתב והוקלט רק -אחרי- שהתקליט של הנדריקס היה בשוק כמה שנים טובות. אם כבר, אז השיר של ריינבו מזכיר את השיר של הנדריקס.
C Caraya New member 12/12/06 #3 דיברנו על משוואות, אה? אחד מהחוקים של המשוואה זה שהיא הולכת לשני הכיוונים...
L LEATHER REBEL New member 12/12/06 #4 אבל זו לא משוואה כי אם... טעות לשונית. זה בערך כמו ההבדל בין רצפה לתקרה. אפשר לומר "שב על הרצפה ותקרא" אבל אי אפשר "שב על התקרה ורצפה". זה פשוט לא עובד.
אבל זו לא משוואה כי אם... טעות לשונית. זה בערך כמו ההבדל בין רצפה לתקרה. אפשר לומר "שב על הרצפה ותקרא" אבל אי אפשר "שב על התקרה ורצפה". זה פשוט לא עובד.
L LEATHER REBEL New member 12/12/06 #5 ואם אנחנו כבר בענייני לשון... אתה תאהב את השיר הזה. מסתבר שהשפה הפונג'בית, שהיא אחת מ 500 שפות המדוברות בהודו, יכולה להיות קרובה לשפה העברית. איפה? כאן.
ואם אנחנו כבר בענייני לשון... אתה תאהב את השיר הזה. מסתבר שהשפה הפונג'בית, שהיא אחת מ 500 שפות המדוברות בהודו, יכולה להיות קרובה לשפה העברית. איפה? כאן.
C Caraya New member 12/12/06 #7 אוף... תראה. לא התכוונתי להאשים את הנדריקס בגניבה מריינבו או ההיפך. כל מה שהתכוונתי לעשות זה להצביע על הדמיון בין שני השירים האלה. סה טו.
אוף... תראה. לא התכוונתי להאשים את הנדריקס בגניבה מריינבו או ההיפך. כל מה שהתכוונתי לעשות זה להצביע על הדמיון בין שני השירים האלה. סה טו.
F fenriz New member 12/12/06 #9 גם אם הנדריקס היה ממש רוצה ומשתדל, הוא לא היה יכול לגנוב שיר מריינבו, כי כשריינבו הוקמו הוא כבר היה 5 שנים בקבר.
גם אם הנדריקס היה ממש רוצה ומשתדל, הוא לא היה יכול לגנוב שיר מריינבו, כי כשריינבו הוקמו הוא כבר היה 5 שנים בקבר.
W Welsh New member 12/12/06 #6 לא רק אתה../images/Emo13.gif אבל אין על הנדריקס (גם הגירסה של דרק והדומינואים ממש טובה).
W Welsh New member 13/12/06 #13 מצחיק,תמיד שמעתי עליו רק טוב על SRV ועכשיו שיש לי על הכונן את האלבום texas flood אני עוד לא מצאתי זמן לשמוע אותו.
מצחיק,תמיד שמעתי עליו רק טוב על SRV ועכשיו שיש לי על הכונן את האלבום texas flood אני עוד לא מצאתי זמן לשמוע אותו.
G giba70 New member 12/12/06 #8 גם הפתיחה לשיר של רוג'ר ווטרס The Pros and Cons of Hitch-Hiking, תוצרת הגיטרה של מארקנופפלר