תגידו,

תגידו,

מה אתם עושים כשאתם שבורים, אבל באמת באמת באמת שבורים מבפנים? כשכבר ממש ממש אין חשק לחייך ועד שיוצא חיוך אחד הוא בטח בשביל לרצות את כולם, למרות שאתה מבפנים באמת ועדיין כואב.. אתם רגילים כל היום לקרוא כאן הודעות על התבכינויות "אין לי אהבה" "אני בודד" וכו.. אבל לא, אני לא מתכוון לכתוב הודעה כזו, כי זה יותר עמוק מזה.. הרבה יותר.. פעם באלף שנה אני מרגיש שאני ממש חייב לפתוח את הפה ואת הלב ולספר מה עובר עלי.. אז ככה, התאהבתי לפני חודשיים בערך במישהו, וככל הנראה הוא לא בדיוק הומו.. עכשיו יש את הדבר הזה שנקרא תרופה, במצב כזה התרופה הכי טובה היא הזמן, אבל מה עושה בן אדם שזה קרה לו כבר יותר משש פעמים? איזה מזור יוכל לכסות צלקות כאלה מבלי שיראו אותם ומבלי שהם יפריעו לי לחיות את החיים שלי בשקט? טוב אני אנסה לצאת כמה שפחות בכיין, אבל רע לי קשה לי ואני מרגיש ממש ממש מוזר.. בכל הזמן שלא הייתה לי חברה\ חבר הרגשתי בסדר, יכולתי להמשיך עם המצב הזה, אבל עכשיו, אני מרגיש מלילה ללילה כמה שהלבד הזה הוא עמוק מבפנים ולא סתם הרגשה חולפת.. לא היה מצב כזה, שאני רציתי מישהו, שיהיה איתי, שאהיה איתו, והופ! גם הוא רוצה אותי.. משום מה אף פעם לא הולכים לי הדברים האלה.. אנשים אומרים לי "רן אל תדאג עוד תהיה לך אהבה", אבל אני שואל את עצמי ראבאק מתי!? אני מחפש אותה מגיל 16! מתי היא תבוא.. מה זו אהבה? אני לא צריך "אהבה" וזהו, נפתרו כל צרותי. אני צריך כתף, מישהו משהו ענף גזע או משהו קשיח להישען עליו כשקשה.. ככל שהזמן עובר אני רק מגלה יותר כמה שמראה זה עניין שולי ולא מה שמביא את האושר בחיים, ותזכרו את זה גם אתם. וזה לא שאי פעם הייתי שחצן או שהתנשאתי מעל מישהו, מעולם לא.. בקיצור, אני מרגיש שבור ולא יודע כבר מה לעשות.. למה אני כזה ריגשי מתאהב בכל מה שזז ולא יהיה שלי! אני לא יכול לכעוס על עצמי אפילו כי אין לי שליטה בקטע הזה, בכלל.. מזל שאין לי שליטה על האהבה שלי ולא על העצבים כי זה היה נגמר לא טוב אם זה היה כך.. אניוואי, לכל אחד יש רגעי שבירה, אני מרגיש את זה ממש בזמן האחרון ואין מזור, אין מנוח.. יהיה טוב, לא? {אל תשלחו לי אייקונים של חיבוק וכאלה אני שונא את זה..} רן..

רן היקר

אני לא מכיר אותך, אתה מבטא מילים ומעבד רגשות, אני לא יודע בן כמה אתה, אני רק יודע שזה תהליך של התבגרות של הכנה נפשית החיפוש מאלץ שינויים, אני אחרי זוגיות של שנתיים וחצי, וכמו שכתבת "אין דמעה חזקה יותר מדמעת האהבה,שכן אפילו דמעת השכול זולגת על אהבה שלא תבוטא יותר . . . " הכאב הוא חלק מהכל זה יקרה רן, אני מבטיח לך , היום שתרגיש מישהו עוטף אותך ומחבק, מה גם שבשביל כתף תומכת אני מניח שיש לך כאן הרבה כאלה. תהיה חזק תחייך כאילו אין מחר. זה יבוא עוד תראה

../images/Emo24.gif|חביבוק../images/Emo24.gif

סתם חיימשלי:] לא תמיד צריך אהבה בשביל כתף להישען עליה אתה יכול גם סתם ידידה טובה או ידיד והאהבה תגיע..אולי פשוט תפסיק לחכות לה והיא תגיע בהצלחה

James Hammerton

New member
אני חושב שלהרבה אנשים זה קורה

מס' רב של פעמים. השאלה היא מה ז"א התאהבת בסטרייט. אתה מכיר אותו כ"כ טוב שאתה יודע שאתה רוצה משהו איתו? או שהוא מוצא חן בעיניך בעיקר מבחינה חיצונית?

אממ.. בוא נגיד

שאני יודע מה זו אהבה.. וזה זה.. בעיקרון אני בשלבי התגברות יחסית כי יש מישהו אחר שקצת הסב את תשומת ליבי ממנו, אני מחכה שיהיה טוב ושיעבור לגמרי..

אני יכול לך דוגרי?.....

הרבה אין לי מה להגיד לך כי אני גם נימצא במצב דומה לשלך אם תזוכר תסיפור שלי.....כי השארת לי מלא הודעות גם במסרים (ואגב אני כבר סיפרתי לו...הכל הכל)... בקיצור תהיה חזק מה אני יגיד לך...השם שלך מסגיר הכל "לחייך תמיד"... מה כבר אפשר לעשות....

רן

אני מבין מה אתה מרגיש אני מכיר את ההרגשה הזאת של ה"חיפוש אהבה" שלפעמים אתה כבר חושב לעצמך "פאק אני יכול לראות את עצמי עוד כמה שנים ואני עדיין יהיה כמו עכשיו.. בלי אהבה" ואתה דוגרי יכול לראות את זה בעיניים. להרגיש את זה איך הפחד הזה משתלט עליך. אבל תזכור רן ותזכור טוב. שאהבה היא פרס לאמיצים! כדי להשיג אותה צריך להסתכן וצריך להתאמץ! אהבה לא מגיעה בחינם, ולא צריכים לחכות בבית עד שיבוא האביר על הסוס הלבן וידפוק לך בדלת... אבל אפשר לקרוא לזה מלחמה.. כי צריך לנצח כדי להשיג אותה.. ואתה יודע מה כלי הנשק הטוב ביותר במלחמות... לא רק בלמלחמה על אהבה.. אלא בכל מלחמה בחיים... אמונה. אם תאמין שיגיע היום שתמצא את אהבת חייך.. ואם תאמין שיום יבוא ותמצא את הגבר / האישה שמישהו מלמעלה (ואני מדגיש מישהו) בחר שתיהיו ביחד, אם תאמין, פשוןט תאמין נקודה, באמת שאת כל (ואני מדגיש את כל) המלחמות שלך תצליח לנצח. אולי בחלק מהקרבות תפסיד... ואז תגיד "מה שווה האמונה הזאת בכלל?" אבל אם תמשיך להתמיד באמונה הזאת.. באמונה בעצמך.. באמונה שיהיה טוב.. איך שאתה אומר "לחייך תמיד" תמיד תאמין.. ובסוף.. באמת שתנצח. מקווה שתצליח להתגבר.. גם אני מבין את התהליכים האלה עכשיו כי גם אני בגמילה מאהבה בסטרייט.. אהבה חזקה לא סתם חחחח אם בא לך לדבר.. או כמו שאמרת.. את הכתף התומכת הזאת... דבר איתי בכייף =]

אתה כל כך צודק..

אולי אין לי אומץ לעשות יותר מידי.. אני חושב שזה די נכון.. אבל אני עובד על זה, ואני חושב שהקטע הזה של לקוות לטוב מבלי לעשות כלום הוא באמת חסר תקווה כל כך.. אני אשמח לדבר איתך שלחתי לך מסר עם האיי סי וכאלה.. שבוע טוב

rasmus girl1

New member
חמוד,

כל מה שישלי לומר לך זה..שאתה לא היחיד בקטע של ""רן אל תדאג עוד תהיה לך אהבה", אבל אני שואל את עצמי ראבאק מתי!?" זה לא שאתה רווק בן 30.. ואתה לא חייב בנזוג בשביל שיהיה לך שם מישהו כשקשה,מספיק שיש לך אנשים שאוהבים אותך [הורים,חברים,ידידות] ואתה יכול להיות מאושר.. אהבה,תיהיה לך מתי שבכלל לא תשים לב.. בנתיים,כמה שזה מעצבן לשמוע את זה-עם הזמן זה יקרה..

probably

New member
to let it go is the best medicine.

אמרו חכמים בעבר. תרפה. תרגע. תוציא את הרגשות החוצה. תפלוט אותם כלפי עצמך בעיקר. ותתחיל לסדר אותן. תרגע. תבחן את המציאות כפי שהיא ותמצא כתף מסוג שונה לנוח עליה.
יש הפתעות בחיים. אולי גם תגלה עולמות חדשים. ה"לבד" הזה, יכול לנבוע מדברים רבים. לא רק מזה שהתאהבת ונשברת ולא רק מן העובדה שכרגע אין לך חבר [אני מקווה שהבנתי]. רגעי שבירה, הם בדר"כ תקופות שאתה הכי למטה, אז אל תשכח, שמ"הכי למטה", אפשר רק! לצמוח. לגבוה. "לא היה מצב כזה, שאני רציתי מישהו, שיהיה איתי, שאהיה איתו, והופ! גם הוא רוצה אותי.. משום מה אף פעם לא הולכים לי הדברים האלה.." כ"כ מבין אותך. ומזדהה. אתה לא לבד. :). אל תשכח רק לעולם, שכשאתה כ"כ שבור שבא לך להסתגר כל היום בחדר, לא לאכול ולא לדבר עם אף אחד, וזה קרה לי, תתן לעצמך לעשות את זה לזמן מה. אחרי זה, תכריח את עצמך לגבוה מחדש, לפי תזמון פנימי שלך. ולפי ההודעה, וזאת רק מסקנה עקיפה, אני חושב שאתה צריך קצת להתאפס על עצמך, ולהתחבר עם עצמך מחדש. יש לי הרגשה שקצת ניתקת מעצמך. וזה לא בטוח נכון, זאת רק אינטואציה. בכל מקרה, אני מאחל לך יום, ובכלל תקופה מקסימה. מקווה שעזרתי. :), ינאי.

אני באמת מסכים איתך

"כל מילה שווה זהב!" "מילים כדורבנות!" חחחח באמת שהוא צודק רן, ואציתי רק להוסיף.. שבלי רע אין טוב.. אז בזכות זה שיש לנו קצת רע.. אנחנו יכולים להעריך את הטוב שיהיה לנו... ולומר תודה עליו =]

רן...

אתה צריך לקחת הכל בפרופוציות דבר ראשון אתה כן צריך אהבה ואתה עדיין מחפש אהבה... ? מה אתה בכלל מחפש אהבה? אהבה לא מחפשים היא תבוא לבד נכון שכולם אומרים (לך) את זה תיהיה חזק כשאתה צריך להישבר תישבר אבל אל תיפול יש לך את כל החיים לפנייך גם אני היתי באותה סירה ועכשיו אני מאושר... אל תאבד תקווה אל תחשוב שיש בך איזה פאק או משהו אל תיכנס לזה יותר מידיי תחייה ואל תישכח "לחייך תמיד" אודי שיפאודי

למעלה