תגידו..

Berliner star

New member
תגידו..

מישהו יודע (אם זה כבר פורסם) מתי רובי יעשה את ההופעות לקידום רודבוקס? ובאיזה מדינות.. הבנתי שתמיז זה היה בבריטניה ורק האחרון היה בגרמניה... תודה =]]

Berliner star

New member
עוד שאלה..

רובי דובב עוד סרט מצוייר חוץ מ"קרוסלת הקסמים"? ניראה לי קוראים לו "robbie the reindeer" לא זוכרת באיזו שנה.. 2003 או 2000.. הוא משתתף בו? הוא היה בארץ? (הסרט לא רובי.. חחחח) מישהו ראה? בקיצור.. מישהו מוכן להרחיב לי עליו?.. חחחח

a Warming Sign

New member
אממ לא הבנתי למה הכוונה..

כמו ההופעה שהייתה בברלין? אני חושבת שהוא עשה את הקידום הגדול בסיבוב ההופעות שהיה, ולא שמעתי על הופעת קידום מיוחדת שצפוייה להתקיים.. לגבי הסרט,נראה לי שהיה עוד סרט שהוא דובב פעם אבל אני לא מכירה ואין לי פרטים לגביו

Berliner star

New member
התכוונתי לזה

שתמיד הוא עושה כמה הופעות באנגליה\ בריטניה לכל אלבום שיוצא.. הוא יעשה משהו לרודבוקס בניפרד?.. כי הוא אמר משהו על ה18 חודשים הבאים והדבר היחיד שעלה לי לראש זה לקדם את רודבוקס.

ספפפפיר

New member
שאלהה

תגידו עד לפני כמה ימים היה שיר של רובי ווילאמס בפרסומת של פלאפון יש למישהו מושג איך קוראים לשיר?

עפטוב

New member
Angels

מישהו חייב להסביר לי איך זה הגיוני שכל כך הרבה אנשים לא מכירים את השיר הזה זה השיר הכי חרוש בעולם! הם הצליחו להמאיס אותו עליי שזה באמת אבל באמת הישג. אגב נכון ש one of god's better people זה פשוט יצירה מושלמת?!! חברה שלי הזכירה לי אותו ומאז אני לא מפסיקה לחרוש עליו - זה פשוט שיר שלא יתואר

Berliner star

New member
אכן יצירה מושלמת ../images/Emo7.gif../images/Emo99.gif

וכולפ מכירים את אנג'לס רק ש... לא יודעים כל כך שזה של רובי ולא יודעים איך קוראים לשיר. בושה וחרפה!

למעלה