תגידו, איך אנשים שלומדים ביואל גבע מספיקים לעבור על כל החומר שלו? זה מללללאאא! ושוקל טונות!
ד דלדוש New member 6/11/06 #1 תגידו, איך אנשים שלומדים ביואל גבע מספיקים לעבור על כל החומר שלו? זה מללללאאא! ושוקל טונות!
T tuluse New member 6/11/06 #2 אני אגיד לך איך... אומנם באמת יש מלא תרגול, אבל זה מחולק טוב לאורך כל התקופה... וחוצמזה...אם מעיינים היטב בספרים מגלים שחצי מהם זה רק הסברים...זה מה שבעצם הופך את הספרים לכאלה גדולים...
אני אגיד לך איך... אומנם באמת יש מלא תרגול, אבל זה מחולק טוב לאורך כל התקופה... וחוצמזה...אם מעיינים היטב בספרים מגלים שחצי מהם זה רק הסברים...זה מה שבעצם הופך את הספרים לכאלה גדולים...
E eladshoe New member 6/11/06 #3 ספרים ליתר דיוק יותר מחצי ספר הוא הסברים והם ממש מעולים אז ככה שלא צריך להיבהל מזה
N nzkiwi New member 6/11/06 #5 הם מגיעים בשקית... ואז רק צריכים לקחת אותם הביתה. לקורס עצמו מגיעים רק עם ספר אחד -"ספר קורס"
ד דלדוש New member 6/11/06 #6 יש לי רק עשר מתוך 14 הספרים.. חסר לי את האנגלית (הצד החלש שלי;( ועוד כמה. אני לא יודעת מה השמות של כל הספרים ככה שאני לא יודעת מה בדיוק חסר.
יש לי רק עשר מתוך 14 הספרים.. חסר לי את האנגלית (הצד החלש שלי;( ועוד כמה. אני לא יודעת מה השמות של כל הספרים ככה שאני לא יודעת מה בדיוק חסר.