תגידו.. זה רק אני או שבקרדיטים של "חותך בחתך הזהב" יש תודה לאריה דרעי? מישהו יודע להסביר את זה?
נ נרקומן ציבור New member 4/11/06 #1 תגידו.. זה רק אני או שבקרדיטים של "חותך בחתך הזהב" יש תודה לאריה דרעי? מישהו יודע להסביר את זה?
ה הסייד הנודד New member 8/11/06 #3 גם אני זוכר משהו כזה לשרון ואריה דרעי.... או משהו דומה. אגב, לאן נעלמת?
ש שלמונזה New member 8/11/06 #4 נו מה לא מה נסגר איתכם../images/Emo168.gif עברתי על הרשימת קרדיטים במיוחד אחרי שנרשמה ההודעה הזאת, זה נראה לי רק אסוציאציה מהשם דרעי יש קרדיט לשרון דרעי על צילום וזהו
נו מה לא מה נסגר איתכם../images/Emo168.gif עברתי על הרשימת קרדיטים במיוחד אחרי שנרשמה ההודעה הזאת, זה נראה לי רק אסוציאציה מהשם דרעי יש קרדיט לשרון דרעי על צילום וזהו
ה הסייד הנודד New member 9/11/06 #5 נהנה בננה טעית! ../images/Emo3.gif אכן יש קרדיט בהתחלה למרים ואריה דרעי, בין כל התודות המשפחתיות...
ש שלמונזה New member 9/11/06 #6 אז פספסתי לא יודעת ../images/Emo168.gif עברתי שוב ושוב על התודות והדרעי היחיד שמצאתי זה שרון ולמען האמת לא ממש אכפת לי למה יש קרדיט לאריה דרעי ומי הוא [לאו דווקא חייב להיות אריה דרעי שכולם מכירים]
אז פספסתי לא יודעת ../images/Emo168.gif עברתי שוב ושוב על התודות והדרעי היחיד שמצאתי זה שרון ולמען האמת לא ממש אכפת לי למה יש קרדיט לאריה דרעי ומי הוא [לאו דווקא חייב להיות אריה דרעי שכולם מכירים]
ה הסייד הנודד New member 10/11/06 #7 כמעט ברור לחלוטין שזה לא הוא לאשתו של דרעי מיודענו קוראים יפה, לא מרים, ורוב הסיכוים שמדובר במישהו ואשתו...
כמעט ברור לחלוטין שזה לא הוא לאשתו של דרעי מיודענו קוראים יפה, לא מרים, ורוב הסיכוים שמדובר במישהו ואשתו...