תגידו....

תגידו....

קורה לכם שאתם פתאום מרגישים געגוע למישהו שהיה לכם כיף איתו והיום כבר הוא לא איתכם? קורה לכם שאתם משווים רגעים שקורים בהווה לעבר? למשל היום לפני שנה הייתי במקום שהיום אני הייתי רוצה להיות בו או לפחות להרגיש כמו אז... ומה אתם עושים במצב כזה? למי אתם מתגעגעים? למי הכי הרבה מתגעגעים? למה אתם הכי מתגעגעים? מתי געגועים תוקפים אותכם? מה אתם עושים כשעולים הגעגועים? אוהבים להתגעגע? ומה עם חיבוקים? אוהבים לחבק? כשאתם מחבקים ידיד\ה זה לשניונת או מכל הלב? שאלת בונוס: מה אתם אוהבים בחבר\ה שלכם? \ מה אתם אוהבתם באקס שלכם? למה אתם אוהבים את הבן זוג? \ למה אהבתם את האקס?

סופה10

New member
../images/Emo10.gif

קורה לכם שאתם פתאום מרגישים געגוע למישהו שהיה לכם כיף איתו והיום כבר הוא לא איתכם?לצערי אוכל לומר שעם האקס שלי ממש היה כיף בהתחלה למדתי המון ממנו למרות שאני מרגישה ויודעת שזה נגמר ואני מתגעגעת לימים שהיה כיף בהתחלה איתו
וגם לאמא המאמצת שלי בחגים היה הכי כיף זה לארוך איתה את החגים הרגשה משפחתית! קורה לכם שאתם משווים רגעים שקורים בהווה לעבר?כן הימים שהייתי חסרת ביטחון ושלא הייתי כמו שאני היום וזה עושה טוב על הלב! למשל היום לפני שנה הייתי במקום שהיום אני הייתי רוצה להיות בו או לפחות להרגיש כמו אז... ומה אתם עושים במצב כזה?אני רק נזכרת בימים האלו אין לי מה לעשות אני לא יכולה לחזור לאותו מקום אלא אם כן זה יהיה בשל אירוע מסוים. למי אתם מתגעגעים? לכלבה שלי סופה וסקי, להרגשה המשפחתית שלי עם האמא המאמצת. למי הכי הרבה מתגעגעים? לסקי החבר הטוב ביותר שהיה לי הכלב שלי. למה אתם הכי מתגעגעים? להרגשה של אהבה אמיתית לשמוע את מילות החיבה האהבה. מתי געגועים תוקפים אותכם? בחגים בשבתות ובמיוחד בחורף שמבחינתי הוא רומנטי וקשה לי להיות לבד. מה אתם עושים כשעולים הגעגועים? אני שמה מוזיקה יושבת עם הכלבה שלי ומדברת עם חברים חברות אחותי העיקר לא להרגיש לבד. אוהבים להתגעגע?כן אבל לפעמים זה קשה. ומה עם חיבוקים?אוו... אוהבים לחבק?מאוד כמה שיותר כשאתם מחבקים ידיד\ה זה לשניונת או מכל הלב?תלוי מי הוא אותו ידיד או חבר אבל אם זה ידיד חבר טוב אז מכל הלב שאלת בונוס: מה אתם אוהבים בחבר\ה שלכם? \ מה אתם אוהבתם באקס שלכם?אהבתי את הכבוד שהוא נתן לי הוא אהב להקשיב הוא אהב לדבר על דברים, אם היינו רבים הוא היה קורה לי לשבת ולדבר על זה ללא אפשרות ללכת ממנו ברוגז, היה אכפתי. למה אתם אוהבים את הבן זוג? \ למה אהבתם את האקס?כי הוא היה שונה מגברים אחרים שהכרתי וגם הדברים שכתבתי למעלה.

extream

New member
עונה

קורה לכם שאתם פתאום מרגישים געגוע למישהו שהיה לכם כיף איתו והיום כבר הוא לא איתכם?כן אבל אצלי זה לא געגוע רומנטי קורה לכם שאתם משווים רגעים שקורים בהווה לעבר? למשל היום לפני שנה הייתי במקום שהיום אני הייתי רוצה להיות בו או לפחות להרגיש כמו אז... ומה אתם עושים במצב כזה?עוצם עיניים חןלם כמה שניות מוחה דמעה וחוזר למציאות למי אתם מתגעגעים?אקסית שהזמן והמקום הפריד בייננו היה קשה לעזוב וקשה יותר להשלים עם ניתוק הקשר הטוטאלי למי הכי הרבה מתגעגעים? למה אתם הכי מתגעגעים?קולומביה בחוף הצפוני 30 מ' מתחת למים קצת זרם המון דגים ובעיקר שקט סוער מתי געגועים תוקפים אותכם?כשמשהו פתאום אומר שהוא טס מה אתם עושים כשעולים הגעגועים?מספר בתאווה איך היה שם אוהבים להתגעגע?כן מה שנשאר מכל דבר זה זיכרון זה הדבר שאף אחד לא יכול לקחת ממני וגעגוע זה זיכרון טוב שנשאר ומה עם חיבוקים? אוהבים לחבק?בעבר היתה לי רתיעה גדולה ממגע בשנים האחרונות שיניתי את זה ואני די אוהב לחבק כשאתם מחבקים ידיד\ה זה לשניונת או מכל הלב?היום זה מכל הלב זה מעביר אנרגיה מטורפת שאלת בונוס: מה אתם אוהבים בחבר\ה שלכם? \ מה אתם אוהבתם באקס שלכם?כשאני אוהב אני אוהב הכל (מרשה לעצמי לקטר פה ושם על דברים קטנים ) למה אתם אוהבים את הבן זוג? \ למה אהבתם את האקס?למה ?? אין לי מושג כל פעם זה היה שונה פשיט רטט ענק רגש מטורף עם המון כיווצים בבטן

טוב אז אני אענה

קורה לכם שאתם פתאום מרגישים געגוע למישהו שהיה לכם כיף איתו והיום כבר הוא לא איתכם? קורה לי תמיד גם למישהו וגם למשהו בתקופה הזאת זה יותר קשור לחבר לשעבר. קורה לכם שאתם משווים רגעים שקורים בהווה לעבר? למשל היום לפני שנה הייתי במקום שהיום אני הייתי רוצה להיות בו או לפחות להרגיש כמו אז.. [עניתי על זה...] למעשה גם לפעמים יוצא לי לחשוב על דברים שקורים לי עכשיו ומה היה קורה לי אילו..... ולפעמים זה עצוב. ומה אתם עושים במצב כזה? אני נכנסת למחשבות, נזכרת ברגעים שלהם אני מתגעגעת לפעמים נכנס למצב של עצב ואז מנסה להעסיק את עצמי לא לחשוב על זה. למי אתם מתגעגעים? מתגעגעת לכל החברים שאני כבר לא בקשר איתם ולחברות, מתגעגעת לימים עברו ולתקופות של שמחה [לא אומרת שעכשיו רע לי חלילה אבל בכל זאת מתגעגעת לעבר לפעמים] למי הכי הרבה מתגעגעים? כרגע? לאקס. למה אתם הכי מתגעגעים? בעיקר מתגעגעת לישיבות עם האקס, ליציאות איתו, לטיולים שלנו ביחד, לחיבוקים, לנשיקות, לצחוקים ובמיוחד לפיוסים שלנו... מתי געגועים תוקפים אותכם? בכל זמן של מחשבה, שירים, סרטים, סיפורים\דיבורים, זיכרונות, מעשים שמזכירים.... מה אתם עושים כשעולים הגעגועים? חושבת, מתגעגעת מנגבת דימעה ומדברת עם ההוא שם למעלה.... אוהבים להתגעגע? אוהבת להתגעגע אבל לא אוהבת להעצב מזה. ומה עם חיבוקים? אוהבים לחבק? אני חולת חיבוקים כשאתם מחבקים ידיד\ה זה לשניונת או מכל הלב? אם זה מישהו שאני אוהבת או מישהו שקרוב אליי נפשית אני יכולה לחבק אותו כמה פעמים באותו רגע [במידה וזה מתאים לי באותו רגע] וכל חיבוק יהיה הרבה יותר משניונת... שאלת בונוס: מה אתם אוהבים בחבר\ה שלכם? \ מה אתם אוהבתם באקס שלכם? אני אוהבת באקס שלי שהוא פשוט היה [עדיין] בחור טוב ויציב, אחד שיודע מה שהוא רוצה, אחד שיש לו עקרונות, אחד שחושב על עצמו אבל גם לא פוגע לעולם באחרים. מאד אהבתי ואוהבת את האופי שלו את הבן אדם שהוא. למה אתם אוהבים את הבן זוג? \ למה אהבתם את האקס? אהבתי אותו כי אהבתי את האופי שלו בתור בן אדם ולא רק בתור חבר.

למעלה