תגידו,

יאני1

New member
לא

רשיון 50 יהפוך אוטומטית ל125 האופציות הן: עד 50 (או 125 בינואר) עד 500 או מעל 500

lb22

New member
עדיף לך לעשות לעד 500

הרבה יותר אופציות בשוק , הרבה יותר טוב...

גם אני מתכננת עכשיו לעשות

שאלה טובה... אני רק מתכננת על יותר סמ"ק ככה שלי לא תהיה בעיה..אבל כנסי לפורום כלשהו שמתעניין באופנועים. שיהיה בהצלחה :)

אני חוסכת כסף כדי להוציא רשיון על

אופנוע. מקווה שעד סוף השנה אני יצליח להגיע לזה. אוהבת אופנועים, ג'יפים, טרקטורונים... והקטנוע יעמוד בזה בכייף. כבר נסעתי על קטנוע והוא החזיק אותי ועוד אדם בלי לעשות רעשים

ניצם

New member
מעיין!

רק שתדעי שזה כלי מאד מסוכן.עוד בכבישים פה בארץ מסוכן פי כמה.תזהרי מהנהגים הישראלים.חבר ילדות שלי נהרג בתאונת אופנוע.

lb22

New member
אני חייב להוסיף

שגם נהג האופנוע חייב להיות זהיר... ולא להיות תקוע באמצע הנתיב ובכך לגרום לכל מיני דברים מעצבנים מאחוריו (יש חוקים לגבי זה לא?)

ניצם

New member
חוקים יש בארץ

לגבי הכל.העניין הוא שהם נעקפים ולא נאכפים.הנהגים עושים מה שהם רוצים בכביש וכך גם בעלי רכבים דו גלגליים.בכלל בקושי נאכפים פה חוקים גם בדברים אחרים והמנהיגים שלנו בעצמם לא דוגמה.

יאני1

New member
ירון!

אני נכנסת לזה עם המון פחד וזהירות. לא מתוך נטייה רייסרית שיש לי (ואין לי..) אני אהיה מאלה שרוכבים בצידי הכביש עם מעיל אופנוענים כתום זוהר המון תודה על הדאגה, אהבה, מעיין

ניצם

New member
חלילה,לרגע

לא חשבתי שאת מתכוננת להשתולל אלא שתיזהרי מהנהגים ברכב הפרטי שלא כולם זהירים.

יאני1

New member
בכל אופן,

רציתי להסיר דאגה מלבך :) נורא צר לי על חבר שלך, אסור שכאלה דברים יקרו לאף אחד ובטח שלא לאנשים אנחנו אוהבים אהבה אני

למעלה