תגידו.... מתי נארוטו מתחיל בערוץ הילדים?
K Kawaii Me New member 3/9/06 #2 ../images/Emo204.gifניצול קומונה!..אני זוכרת~ מה המצב?! בכל אופן, מתישהו בספטמבר? כנס לאתר בטח רשום XP
../images/Emo204.gifניצול קומונה!..אני זוכרת~ מה המצב?! בכל אופן, מתישהו בספטמבר? כנס לאתר בטח רשום XP
D dark side of the niv New member 3/9/06 #10 הו רב תודות../images/Emo13.gif הכל סבבה... אני עכשיו בצבא ולכן אין לי הרבה חיים, אין אינטרנט יש מבין? לפחות נארוטו אני רואה בקביעות....!
הו רב תודות../images/Emo13.gif הכל סבבה... אני עכשיו בצבא ולכן אין לי הרבה חיים, אין אינטרנט יש מבין? לפחות נארוטו אני רואה בקביעות....!
G Guid New member 6/9/06 #17 כמוני... מזל שאפשר להכנס לפורומים של תפוז דרך הפלאפון אחרת הייתי מתחרפן כאן... ד``א באיזד תאריך באמת מגיע נארוטו לערוץ הילדים?
כמוני... מזל שאפשר להכנס לפורומים של תפוז דרך הפלאפון אחרת הייתי מתחרפן כאן... ד``א באיזד תאריך באמת מגיע נארוטו לערוץ הילדים?
K Kawaii Me New member 3/9/06 #3 ../images/Emo204.gifנצל"ש חשוב :O אתמול אולי במקרה ליובל היה יומולדת? מישהו יודע? ואם אני לא טועה גם לאורן [HELLRIDER] יש יומולדת היום? ;-; אישור בבקשה!!
../images/Emo204.gifנצל"ש חשוב :O אתמול אולי במקרה ליובל היה יומולדת? מישהו יודע? ואם אני לא טועה גם לאורן [HELLRIDER] יש יומולדת היום? ;-; אישור בבקשה!!
A ARA SAMA New member 3/9/06 #9 נו...?! לא נורא! אז היא עשתה טעות.. אז מה???! לא צריך לרדת עליה בגלל זה! >.>" זה רק מוכיח שהיא אנושית D:~
נו...?! לא נורא! אז היא עשתה טעות.. אז מה???! לא צריך לרדת עליה בגלל זה! >.>" זה רק מוכיח שהיא אנושית D:~
A ARA SAMA New member 5/9/06 #16 מה חנפן??? אתה לא עושה טעויות לפעמים יותם??? או שאתה חייזר O_O חחח... סתם XDDDDDD P:
K Kawaii Me New member 5/9/06 #15 ../images/Emo204.gifזה מוזר -.- כי בICQ [תוכנה טיפשה ;;; ] התאריך שלהם הוא טעות!!! >_<
ר רעות יששכר New member 6/9/06 #18 התאריך של האיסי ../images/Emo41.gif זה התאריך שבמחשב שלך אם תסתכלי, אז תראי שזה לפי תאריך המחשב ולפי השעה. ^^
התאריך של האיסי ../images/Emo41.gif זה התאריך שבמחשב שלך אם תסתכלי, אז תראי שזה לפי תאריך המחשב ולפי השעה. ^^
R remundo New member 10/9/06 #20 כשכתבה פה ההיא מערוץ הילדים היא אמרה שזה מתישהו לקראת אמצע אוקטובר, משהו דו ספרתי שספרת העשרות שלו היא 1, ויותר מזה אני לא זוכרת.
כשכתבה פה ההיא מערוץ הילדים היא אמרה שזה מתישהו לקראת אמצע אוקטובר, משהו דו ספרתי שספרת העשרות שלו היא 1, ויותר מזה אני לא זוכרת.