תגידו...

תגידו...

מישהו פה יודע איך לעזעזאל מתקבלים לעבודה באחד מסניפי סטימצקי? בדקתי את כל ה-7 שקרובים אליי,והם פשוט לא מחפשים....אנשים לא מתחלפים אף פעם? או שלבוא ולשאול אם צריכים עובדים זאת לא הדרך במקרה שלהם?

גם בכל הצומת ספרים שקרובים אליי

שאלתי...גם בכאלה שלא כ"כ האמת... ופשוט לא צריכים :(

articulate

New member
מי חיפש אותי? ../images/Emo122.gif

האמת שזה לא קל. אם לא מכירים מישהו מבפנים שיכול להעביר את הפרטים שלך, הדרך הכי טובה היא או לשלוח קו"ח למשרדים ולהתפלל ממש חזק, או (הדרך היעילה יותר) להגיע לסניפים כחודש לפני שבוע הספר. אז כוווולם מחפשים עובדים זמניים, והזמני הזה נוטה להפוך לקבוע במידה ומרוצים מהעובד. הבעיה היחידה היא (מבחינתי זו לא בעיה אלא אושר גדול, יש לציין) ששבוע הספר עוד רחוק מאוד
בכל מקרה, אם כבר עוברים בין הסניפים ושואלים אם מחפשים, כדאי להשתדל לעשות רושם ראשוני טוב: אולי לשאול קודם על כמה ספרים, לגלות קצת עניין, להפגין ידע. לקנות "לאשה" ולשאול אם צריכים עובדים זו בד"כ לא הדרך להרשים

BloodSugarCrazy

New member
אני עובדת בסטימצקי

והתחלופה של העובדים (בעיקר עובדות, האמת) לא קבועה. אם מישהי עוזבת, מחפשים חדשה. כעיקרון אוהבים שיש בסטימצקי בנות עם ותק, ולא שהן מתחלפות כל הזמן, כי לאט לאט בונים קהל לקוחות ויש גם את העניין של להכיר את כל הספרים החדשים והקלאסיקות ורבי המכר, ולוקח זמן לקלוט את כל זה. לי היה מזל עם העבודה.. המנהלת של החנות מכירה אותי מאיזה כיתה ט' וכל הזמן אמרה לי שכשאני אגמור צבא אני אבוא לעבוד אצלה, ובמזל חודשיים אחרי השחרור אחת הבנות עזבה והיה לה מקום פנוי.

למעלה