תגידו... אם בארון במקלחת יש לי עיגולים כאלו שחורים מפוזרים זה אומר שמטייל לי עכבר בבית?
R Rinattt New member 13/8/06 #1 תגידו... אם בארון במקלחת יש לי עיגולים כאלו שחורים מפוזרים זה אומר שמטייל לי עכבר בבית?
R Rinattt New member 13/8/06 #3 עוד רק ניקיתי ארונות וחלונות ומה לא... אז זה לא יכול להיות שונאת עכברים אוףףףףףףףףףףףף
R Rinattt New member 13/8/06 #5 במחשבה שניה עדיף עכבר יש לי סיוטים מחתולים אבל זה לא יכול להיות משהו אחר חוץ מעכבר נכון?
R Rinattt New member 13/8/06 #7 בסבלנות אני משאירה לך לא בכל דבר המהירות מהשטן והסבלנות מאלוהים יש מצבים שהמהירות מאלוהים ככה מספיקים כמה פעמים... חחחחחחחחחחחחחח
בסבלנות אני משאירה לך לא בכל דבר המהירות מהשטן והסבלנות מאלוהים יש מצבים שהמהירות מאלוהים ככה מספיקים כמה פעמים... חחחחחחחחחחחחחח
ק קטי30 New member 13/8/06 #9 ../images/Emo5.gifאני חושבת שיש חשש כבד שאת צודקת מה עכשיו ?? ערס רוצה לעשות מחתולה כלבה ואת מסימבה תעשי חתולה ת'גרשי ממנו עכשיו בריצנות יפתי מלכודת ודחוף! שבוע טוב נשמה
../images/Emo5.gifאני חושבת שיש חשש כבד שאת צודקת מה עכשיו ?? ערס רוצה לעשות מחתולה כלבה ואת מסימבה תעשי חתולה ת'גרשי ממנו עכשיו בריצנות יפתי מלכודת ודחוף! שבוע טוב נשמה
פ פושפושית New member 13/8/06 #10 קטי למה את מפחידה אותה? עכשיו היא תגיד שהיא מהצפון ותחפש משפחה מארחת....
פ פושפושית New member 13/8/06 #16 יא מעפנה אז למה אני טורחת ועושה טלפונים?? לכי תתארחי גם את שם... איייף התמניות האלה
R Rinattt New member 13/8/06 #18 כאפרה, איזו תימניה לארג'ית ../images/Emo152.gif עושה טלפונים על חשבונך למעני?
R Rinattt New member 13/8/06 #13 תגידי, אם אני איילל יש מצב שהוא בורח??? יאללהההההההההההההההההההההה הלוחם האמיץ שלי במילואים דפקא עכשיו
תגידי, אם אני איילל יש מצב שהוא בורח??? יאללהההההההההההההההההההההה הלוחם האמיץ שלי במילואים דפקא עכשיו
R Rinattt New member 13/8/06 #17 אם היה שקמיסט לא היו מגייסים אותו למילואים והוא לא היה יושב שם בצפון במרכז הבלגן צעצועים יש לבנות שלי... אבל בראץ וברביות, רוצה גם?
אם היה שקמיסט לא היו מגייסים אותו למילואים והוא לא היה יושב שם בצפון במרכז הבלגן צעצועים יש לבנות שלי... אבל בראץ וברביות, רוצה גם?
פ פושפושית New member 13/8/06 #22 זה לא ככה... הוא פשוט ראה שלא קוראים לו לצו 8 אז הוא גייס את עצמו ושכר את הרכב של ה"גזלן" ועכשיו הוא שקמיסט נייד
זה לא ככה... הוא פשוט ראה שלא קוראים לו לצו 8 אז הוא גייס את עצמו ושכר את הרכב של ה"גזלן" ועכשיו הוא שקמיסט נייד