תגידו

ישמעו אזניך מה שפיך מדבר!

``ארץ משכלת גוייה`` (יחזקאל לו) הלזו ניתנה ל12 מטות אבותם. ואף אחר התבוללות 10השבטים ``נחלה ממשמשת והולכת עד ראובן בן יעקב`` (ב``ב קטו) ואם הנך בקושי יהודי, (קידושין עא) ``חוזה! לך ברח לך אל ארץ יהודה ואכול שם לחם ושם תינבא`` (עמוס ז)

דינה N

New member
אני מאמינה ש

יש למי להתפלל וממש לא צריך סידור בשביל זה רק כוונה

לאלהי הבל וריק אל אל לא יושיע!

לא מטעם ``סכותה בענן לך מעבור תפילה`` ``גם כי תרבו תפילה אינני שומע`` די בהכרזתך על מאמיני האחדות ``הבל וריק``למרות שאלוהיך אלהיהם,ע``מ שתחפשי לך אלילים אחרים.

babylon_a1

New member
אוספים מכל הילדים במשפחה

ממתקים ומכתבים ושולחים לחיילים בצפון נ.ב - גם בעזה יש מלחמה עוד נ.ב - להסתובב עם חול בכיסים, להחזיק פרסה של סוס מת מעל הדלת ולקרוא תהילים יש את אותו אפקט זאת אומרת... אם זה עושה לך טוב....תעשה את זה

אתה עוד מעט מתגייס

תגיד לי אתה אם מכתבים וחבילות שוקולד עוזרים לחיילים. כי לי, משום מה, כל זה נראה די מיותר. אשמח לשמוע מנסיונך.

babylon_a1

New member
אני יתיחס בעיקר לחיילים בסדיר...

בגלל שהם לא רואים את הבית הרבה זמן (במיוחד במצבים כאלה), הם עובדים קשה (בלשון המעטה) ומנות קרב עם אבק וריח של עשן זה לא משהו ותמיד משהו מהציויליזציה הוא טוב עד היום שמרתי מכתבים שקיבלתי בעינבי זעם זה מאד נחמד לאכול ביסלי / שוקולד, במקום שאין כלום גם חיילי מילואים ישמחו, אבל יש להם יותר אמצעים כסף והם באים לתקופה קצרה יחסית בנוסף זה אומר שחושבים עליהם

Le Fay

New member
מציעה לכבות טלויזיה, התעמלות ומקלחת

והמקבילה אצלי (הטלויזיה בדרך כלל כבויה): לסגור את החלונות של AP, רוייטר'ס ו"הארץ" ולפתוח בבליץ על הבית. למעשה זה עבד בשבילי יופי גם לפני לידה, לא רק אחרי.

מה רע בתפילה?

בשליחת מסרים חיוביים ונושאות תקווה? רק לא להתנענע בקצב, וגם לא חובה לקרוא רשי

laife

New member
תלוי מה ההרגשה

אם התחושה באמירת תהילים נועדה להרגיע את הלחץ ובעצם לא לחשוב על המלחמה אלא על אלוהים וכל זה, אין משהו אחר. אבל אם היא נועדה לתת תחושה של עשיה למען הלוחמים - גם התנדבות באיזו עמותה תעזור.

תדליקי נר

עד כמה שידוע לי, זה מה שעושים האנשים הרוחניים שאינם דתיים (וגם הדתיים שמאמינים ברוחניות קוסמית). >ספל חמאה לא ממליצה (רק מיידעת)<

למעלה