תגידו?

שובבה27

New member
תגידו?

יש מצב שהפנטזיה נגמרת? שאין יותר פנטזיות?? אווף כי עשיתי מכולם כבר... כבר זה נהפך לשגרה אצלי להיות עם 2 גברים או שלושה... או להיות שפחה לאדון...(פעם אחת ותודה רבה
) או להפגש עם מישהו עם כיסוי עיינים, ומכירים אחרי הסקס... או לשכב עם צעירים ממני ב 10 שנים
או לשכב עם בחור בתול וללמד אותו את הכל.... או להתנשק עם מישהו שאני מכירה אותו שעתים בדיסקוטק
מה עוד? יש עוד הרבה אבל מה שהכי חשוב שאני שומרת על עצמי סקס בטוח
הפנטזיה שלא משכה אותי ועדין לא ניסיתי זה להיות עם בחורה המחשבה גומרת לי להקיא!!!! זה הגיוני? או שבגלל שלא נסיתי? שובבה!

קארטמן

New member
באמת שובבה...

פנטזיות חדשות תמיד יש, רק צריך להפעיל את הדימיון (ואני רואה שיש לך...). לגבי סקס עם בחורה - אם זה עושה לך להקיא, זו לא פנטזיה... אבל אם תחליטי לנסות - תקראי לי!! (סתם בשביל להשגיח שאת לא מקיאה...)

שובבה יקרה

פנטזיות לא נמצאות במלאי הן באות מתוך צורך של האדם בתת המודע. אבל תמיד דברים עולים וצפים. ובקשר לנסיון עם בחורה, כמו שאומרים לא כל אחד זאת הפנטזיה שלה, לא כל אחת זה מושך לעשות. מלאכית כחולה

יאצפן

New member
תגידו?

עד שלא טועמים את המרק, לא יודעים מה טעמו. זהירות זה עלול למצוא חן בעיניך.

Metalist

New member
לא הייתי מיתנגד לאיזה שיעור מימך

אני צעיר מימך ב 9 שנים ולא הייתי מיתנגד לאיזה שיעור מעשי צרי קשר ב אי סי קיו מספר 16473416

vhp

New member

הקשיבי. . . פנטזיות לעולם לא נגמרות. . . צריכים שלוות נפש ודמיון פרוע כמובן עם קצת שקט נפשי לרגע ע"מ לגרום ליד הדמיון שתיקח אותך אל מקומות שמעבר למציאות.... נסי לדמיין את עצמך עם ישות כלשהיא (גבר מכל סוג,גיל,מראה וכו´) במקומות מסויימים. שחשבת או חלמת עליהם בגדר מקום לטייל בו ולא יותר.. נסי לשלב מיניות ותשוקה באותם מקומות מוזרים או אולי מסוכנים!!! במצבים מגרים.. קחי את עצמך למס´ דקות של שלווה עם מוסיקה מרגיעה של קליידרמן או יאני ותתחילי לפנטז איך את רוצה את האורגזמות שלך והשאר כבר יבוא לך לבד.

שמשוני

New member
שובבה יש עוד כמה

לשכב עם בן זקן והאתגר הוא להצליח שיעמוד לו מין אנאלי לסתכל על ההורים שלך שעושים את זה או להסתכל על זוג אחר שעושה את זה ולאונן או להשתמש בויברטור קשירות לעשות את זה במטוס תוך כדי צניחה ממטוס תוך כדי צלילה להמשיך?

שובבה27

New member
גילוי אריות???????????

חס וחסה
הדבר הכי מגעיל שלא הייתי חושבת עליו לערב את המשפחה שלי בזה סלח לי כן אבל.... איכסססססססססססססססססססססס ויברטור.... כן כן אני צריכה לנסות את זה באמת.... אתם רואים משהו שלא עשיתי.... ויברטור חשמלי כזה
זוג אחר ראיתי והייתי מוכנה שוב לנסות
תודה על הרעיון... צניחה צלילה? לא אני פחדנית בשביל זה
להמרות שאני שחיינית מעולה

פנטזיה חדשה

מותק שלי -חכמים וגדולים ממני וממך אמרו שעדיף 1000 תנוחות עם אחד ולא-תנוחה אחת עם 1000.ובעניין הבחורה אשמח להאיר את עינייך ...

sweeny

New member
אותך למנהלת ../images/Emo124.gif

היא אומנם מרשה לילדות מתחת לגיל 18 להסתובב בסביבה אבל לדבריה היא לא מרשה להן להציע הצעות מפתות
...ומה שאת הצעת גרם לשובבה בת 27 (לדבריה...) ל-
וזו בהחלט כבר הצעה מפתה
, לדעתי
sweeny [קורא גם את הכרטיס האישי]

לשובבה

על מה את מתנצלת הלווי עלי ההספק שלך ובכלל מה עם קצת פרטים, תיאורים חוויות אנחנו כאן בדיוק בשביל החומר הזה וסולחים לך על הבחורה נשיקות

למעלה