תגידו,

il dolce suono

New member
תגידו,

למה בעצם כל הגראנג'רים מתדרדרים לסמים
שאלה אולי קצת נאיבית, אבל למה

לעולם לא תהיה לזה תשובה

למה מטאליסטים כמעט תמיד שותים? זה לא משהו שיש לו תשובה..

Zohar yaaa

New member
המממ...

בגלל הפוזה? (אולי בהתחלה זה בגלל הפוזה) בשביל... השראה ויצירתיות?
כי זאתי התרבות אז הם הולכים "אחרי הזרם"? (אין לי ממש מושג)

MilkShack

New member
הרבה אנשים מדרדרים לסמים !

אבל חוצמזה, כל הקטע של דור הגראנג' מתאפיין בסמים רוק ובית הרוס XD אם החיים מסריחים לוקחים סמים ! גראנג' #$&#$&#$

clean grunge

New member
../images/Emo177.gifזה תלוי בבנאדם...

בא לו לעשות סמים שיעשה סמים..אם הוא פריק ערס גראנג'יסט או סתם חנון שנואש מהחיים..סמים זה באופי לא בתרבות...

clean grunge

New member
../images/Emo177.gifזה חזק בכולם...

פשוט זה נדבק סיטגמטי(סטיגמה..) לגראנג' בגלל שזה מוזיקת "זבל" וליכלוך וג'ינסים קרועים והרבה מוזנחיות..אז זה מתלבש טווף גם עם סמים..בקשר למנהיגי הגראנג'..קורט וליין כל אחד מסיבותיו האישיות ניכנס לסמים..שוב..זה אישי לי תרבותי..זה לא שכל מי ששומע גראנג' או עושה גראנג' חייב לעשות סמים.. יש גם מטאליסטים שעושים סמים פשוט הסטיגמה של הסמים נידבקה דווקא לגראנג'..כמו שהסטיגמה של הסגידה לשטן נידבקה למאטל...

Celebrity Skin

New member
../images/Emo45.gifלמה ביטלס זה גראנג'?

דורס זה גראנג'? מלא כוכבי רוק ואנשים בעולם מסוממים.

grapefruit

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo175.gifחחחחחחח,

גרמת לי לדמיין את הביטלס מתקופת הפטריות בשיער מנגנים גראנג'. ~מתה~

RoRiL

New member
יש הרבה סיבות

פוזה, כל הכיף אני יודעת מה אבל גם הרבה שמתקשים להקל את ההצלחה שלהם, זה קורה הרבה. או סתם ניסיון אחד והידרדרות.. זה תלוי מי

Celebrity Skin

New member
כי זה מאגניב.../images/Emo11.gif.

וברצינות אני חושבת שיש אנשים שרואים את זה בתור ניסיון בחיים או לצורך השראה ואחרי פעם פעמיים שלוש אני מניחה שמתמכרים.

נראלי בגלל שגראנג' מתאפיין

במילים עצובות ודכאוניות אז כנראה שגם החיים שלהם היו קשים ושהחיים קשים עושים סמים. חוץ מזה זה לא רק בגרנאג' זה גם הקלישאה של כוכב רוק, להגיע לפסגה מהר, לקחת סמים ולמות(רצח\סמים\התאבדות\מחלה מסתורית).

I am Cornholio

New member
well, it's not just the grungers...

is gose more as individuals... I mean, look at the pink floyd, they didn't do drugs for their whole carreir... the kicked out sid RIP for doing druges... but steal, there's this stigma that SEX DRUGS $ ROCKNROLL, allways goes together, which is so not true... unfortunetly, it was thet way for meny rockstars, so that's what makes people think thet SD$R allways go together... and I think thet that's why rockstars doing drugs, becouse they believe thet the world of rock, goes hend and hend with the world of drugs... and it's a fact thet every rockstar (well, most of them) at the begining of his way, doing drugs... but when they realize thet rocknroll dose not have to come with drugs, and thet DRUGS SUCKS, they stop doing it... there are meny rockstars thet realize from the begining thet they can be rockstars without using drugs, and they go for the music only... well I hope you got my point.. sorry for the digging
... gooday

everynormal

New member
הם לקחו סמים לפני שהם

הפכו לזמרי גראנג' קורט לקח סמים כבר מאז שהוא היה נער הוא היה יושב עם חבורה של פאנקיסטים מתחת לגשר ומעשן איתם חשיש וליין סטאלי לקח סמים לפני שהוא התחיל להתפרסם בגלל אבא שלו שגרר אותו לזה. הם לוקחים סמים כי זה משחרר וכי זה כיף וכשמתחילים עם זה לא חושבים שאפשר להדרדר עם זה כל כך רחוק מה שמתברר כטעות גמורה.

למעלה