תגידו...

תגידו...

איפה כתוב שמי שנכשל מבחן מעשי/ עיוני צריך לחכות שבועיים לפני שהוא ניגש בשנית? פשוט פתחתי ספר תיאוריה ויש שם איזה פרק על כל התהליך של קבלת הרישיון ומשום מה זה לא מוזכר שם... וד.א למה באמת צריך לחכות שבועיים??? אם למורה שלי יש מבחן מעשי בעוד מספר ימים ואין לו איך לאייש אותו אז אני לא יכולה לגשת למרות שעוד לא עברו שבועיים מאז שנכשלתי? (וכן לפי לשון ההודעה אתם יכולים להסיק שנכשלתי)

ועוד שאלה...

אחרי שעשיתם טסט, מי התקשר למי? אתם התקשרתם למורה כדי לשאול אותו מה קורה או שהוא התקשר אליכם? נראה לי יותר הגיוני שהמורה יתקשר ברגע שיש לו תוצאות, לא?

טובבבב

אז מצאתי מאמר כאן בפורום של DRIVER2B שאכן מאשר שצריך לחכות לכל הפחות 14 יום בין טסט לטסט.... אם תוכלו לענות על השאלה השנייה שלי אני אשמח (בקשר של מי האחריות להתקשר למי...-זה די עקרוני כי האמת היה לי ויכוח על זה עם המורה...)

samata

New member
לא כל החוקים והתקנות

כתובים בספר התאוריה. למה צריך לחכות שבועיים? כי המחשבה מאחורי זה היא שבשבועיים האלה התלמיד יעשה עוד מספר שיעורים בכדי להגיע מוכן יותר לטסט השני.

0מי בורק0

New member
ואם התלמיד מוכן 100 אחוז לטסט

הראשון ובגלל פאשלה שקרתה ? והתלמיד לא זקוק לעוד שיעורים הוא גם צריך לחכות שבועיים?? תענו על זה??

adidas88

New member
אתה רוצה תשובה או לא?

זאת התשובה. לא מוצא חן בעינייך-באסה! חוצמזה-אתה מרחובות?

samata

New member
תשמע...

אולי צה"ל הרס כמה אנטנות סלולריות בלבנון, אבל זה לא אומר שלך לא צריכה להיות קליטה

aviGODFATHER

New member
אתה צודק ב100%

בד"כ התלמיד מוכן לטסט אם הוא ניגש ונכשלים על פאשלות ושטויות קטנות. אבל אין מה לעשות, החוק לא מאפשר לעשות טסט אחרי פחות משבועיים מהטסט הקודם...

למעלה