תגידו

סנופה..אני בת מאה....

סתאאאם את יודעת שפעם נכנסתי לנוסטלגיה ושאלתי מה הגילאים פחות או יותר לדעת לאיזה מיתחם בערך נפלתי- מה זה תקפו אותי אחר כך השתמשו בזה לנגח אותי ולהתנפל עלי שאני כביכול מנסה לקלף מאנשים את האנונימיות שלהם... כאילו אני איזה מרגלת גדולה שחוקרת את הסוד הכי אנונימי ברשת - הגיל של אנשים אני יגיד לך בדיוק בדיוק בת כמה אני - ב-27 למרץ השנה אני אהיה בת 49. מה משתמע? שאני כמעט בת 49. אבל עדיין רואה את עצמי כבת 48. אני עוד נהנית מהספק.

snOOpa

New member
מממ

אז מי שהתנפל עלייך טיפש =S תודה על התשובה שיענו כולם, זה מעניין. :) אם בא להם.

וחוצמזה סנופה

מצד אחד אני מרגישה כל כך זקנה ושהחיים שלי כבר כמעט עברו ומצד שני אני נורא אינפנטילית ומסתדרת נורא טוב עם ילדים וצעירים ואוהבת שהוירטואל שלי קורא לי "קטנתי" לדעתי גם חלק מחוסר השליטה שלנו בהתמכרות זה סוג של אינפנט שזה בא מילדותיות, זה תכונה אינפנטילית, לא בוגרת.

ChiqiTiTo

New member
אני בן 10.. ../images/Emo13.gif

אגב, אנשים, זה הוויזי הגינגי.. פשוט החלפתי שם משתמש.. ופליז אל תשלחו לי מיליון הודעות שככה לא כותבים צ´יקיטיטו.. רועי סופר נדיה

צ´יקיטיטו מזל טוב על השם חומד ולמה

אתה כבר לא מתכתב איתי בתפוז חפוז? תשלח לי מסר ואני אענה לך אני דוקא אוהבת את השם שלך, פירושו - קטן?

e-magine

New member
מה כל כך חשוב לך בני כמה אנחנו?

מה שמאחד את חברי הפורום הזה הוא ההתמכרות לאינטרנט. היו כאן חברים מגיל 10 ומעל גיל 50.

snOOpa

New member
מה כ"כ חשוב לך למה חשוב לי?

שאלתי שאלה, אתה יכול לענות או לא לענות, יור צ´ויס. =)

e-magine

New member
בשם חופש הדיבור שלך

את שוללת את שלי? לך מותר לשאול בני כמה אנחנו ולי מותר לשאול אותך למה כל כך חשוב. את יכולה לענות או לא. עניין אותי לדעת למה מישהיא שבאה לראשונה לפורום הזה מתעניינת דווקא בגילאים. ואגב, הטענה שלך , שרק שאלת שאלה מזכירה לי איזה מערכון ישן עם תיקי דיין.

snOOpa

New member
חופש דיבור הא?

לך מותר לשאול למה מעניין אותי לדעת בני כמה אתם, ולי אסור לשאול למה מעניין אותך לדעת למה מעניין אותי ? טוב, אנחנו יכולים להמשיך ככה עוד הרבה, זה קצת חסר פואנטה. מעניין אותי וזהו, אין סיבה מיוחדת. אם תהיה, אני מבטיחה לך שתהיה הראשון לדעת. פיס אנד לאב, או משהו כזה. ;]

e-magine

New member
מי אמר שאסור לך?

תאמיני לי שאם היה אסור לך, הייתי מוחק את זה מזמן. מה שאני מנסה לברר האם באת לפורום הזה כדי לדון על ההתמכרות לאינטרנט, להעזר בחברי קבוצת התמיכה או לעזור למי מהם, או שבאת אולי בשם הלשכה המרכזית לסטטיסטיקה, כדי לברר את הגלאים שלהם ולספור את מספר האמוטיקונים שבמערכת. הפורום הזה איננו חדר צ´אט.

מבעבעת

New member
בגרות לא קשור לגיל בהכרח

אבא שלי לא יתבגר לעולמים. הבת שלי בתיכון בוגרת יותר מרוב המבוגרים שאני מכירה. לכו תבינו. כנ"ל בעניין קמטים. בקיצור - מתברר שגיל אני מדד לכלום... אך אם פניקס קרא את ההודעות של הפורום, כפי שהבטיח, הוא כבר גילה... לטעמי, הג´ינג´י בן ה-10 לטענתו, עובר אצלי בקלות כבן 20+ יללה, רדו מהנושא. N/A.

liz_liz

New member
היי סנופה ......./images/Emo42.gif

אני בת 28 וחצי , סופרת עוד את החצאים עד גיל שלושים .....

snOOpa

New member
lol ../images/Emo80.gif

אני עוד סופרת רבעים
וואו, יש פה מאגר מכובד של ציורים...
תסלחו לי על ההתלהבות, אני מתרגשת, זה כ"כ צבעוני. =]

spheonx

New member
אני עוד סופר..

אממ... שמיניות? אני בן 16.. ואכן - הוד סנופתה, מאגר מכובד וצבעוני של אייקונים

actress

New member
אוי קשה לי נוראאאא להגיד את הגיללל

אבל ב 20 למרץ אני אהיה בת 21 יההה איך שהזמן עובר אוףףף

שבילים

New member
ילדונת, כבר בגיל הזה קשה לך....

להגיד את הגיל? לא שמעת שמה שמשנה זה לא הגיל, אלא התרגיל? וחוץ מזה הגיל האמיתי הוא דווקא איך שזה מרגיש.

למעלה