תגידו....

תגידו....

נכון שהזמזום הזה של ההתחברות לנט הוא הרעש הכי מתוק בעולם? בבית אני מחוברת לסיבים אופטיים אבל יש לי מכשף נורא מעט זמן שם וכל הזמן היו בעיות אז נטו בקושי גלשתי משם בסך הכל חודשיים אבל במשרד אני ברשת כבר שנה וחצי אולי קצת יותר וזה מחובר דרך הטלפון ועד שאני לא שומעת את הזמזום המתוק הזה אני ממש לא רגועה תמיד יש לי מין חרדה קלה כזאת הולם לב שיקרה משהו (ואכן הרבה פעמים קרו וקורים דברים שלא מאפשרים) ולכן תמיד כשאני שומעת את הזמזום זה מין כמו נס קטן כזה כל פעם מחדש ואז אני מרגישה הקלה ואושר קטן כזה ואני יותר שאני מחוברת ולא מנותקת למרות ש.....כל ההסתייגויות שהעלינו פה כבר אז איך זה אצלכם? משפיע עליכם הזמזום הזה? או שזה כבר כזה מובן מאליו?

e-magine

New member
אני אישית מעדיף בלי ../images/Emo55.gif

במחשבים שזה ניתן אני מנתרל אותו, יש לו תכונה כזאת שהוא מפריע לאנשים אחרים לישון.

שבילים

New member
אותי זה דווקא מעצבן לפעמים

במיוחד אם אני גם שומעת מוסיקה במחשב באותו זמן שאני מתחברת ואז הזמזום הזה מפריע לי להנות מהמוסיקה. מה שעוד מעצבן בהתחברות עצמה, זה שלזמזום הזה מתלווה החלון הזה שמופיע בזמן שמתחברים ולפעמים אין לי סבלנות לחכות שהחלון הזה ייעלם לי מהעיניים ובמקומו אני אראה מה חדש בפורום שאליו נכנסתי או באימייל.

lady_anne

New member
לי אין זימזום בכלל ../images/Emo9.gif

ויבורך מי שמציא את ה-ADSL.

spheonx

New member
ADSL זה רחוקקקק מסיבים אופטיים

עדיין בעידן סיבי הנחושת

lady_anne

New member
אין לי מושג בדיוק מה זה, אבל

זה לא מזמזם, לא מתנתק, לא נופל ולא נחבל והכי חשוב: אפשר להשאיר אותו פתוח 28 שעות ביממה (אני קמה 4 שעות קודם
), לא להתקמצן על הכסף כי הסכום לתשלום הוא אחיד וגם לא לתפוס את הקו לשיחות טלפון כי אפשר על אותו קו גם טלפון וגם ASDL. בקיצור: המצאת המאה.

spheonx

New member
זה יענו טכנולוגיה מתקדמת

שמאפשרת לנצל את קו הנחושת בבית יותר טוב ו...זה כן מתנתק זה אמור להיות חסין-ניתוקים אבל לא עם בזק... וגם יש רעשים מדי פעם בקו טלפון המצאת המאה, הא?

אצלנו בבתי החברים פשוט חפרו ועשו

כבלים לסיבים אופטיים וככה שחררו את קוי הטלפון אצל החברים מהבעיה וככה גם כן אתה מחובר כל הזמן לרשת ויש תשלום חודשי קטן מאד אתמול במשך כמה שעות טובות לאיכולתי להיכנס לאקספלורר כך שזה לא טוטאלי יכולים להיות ניתוקים

lady_anne

New member
אבל יש פתרון לזה

התקין פה הבעל שלי שיחיה פיירוול שחומת-סין אפסית לידו. יש פה גם אנטיוירוס ועוד כל מיני אנטים ואין סיכוי שאף
יצליח להכנס. חוץ מזה יש לנו עכשיו עוד מחשב חדש בבית (והפעם - בצבע שחור) שלכל המכורים יהיה מחשב פנוי בעת הופעת ההתקף.

שירז**

New member
לתיקון ליידי אן

כל תוכנה ניתנת כיום לפריצה, גם עם האנטי וירוס, וגם עם הפריוול, אדם מוכשר יעשה זאת תוך מ"ס דקות, האקרי עם ידע בסיסי יכול לחדור כיום לכל מחשב. אז לא תמיד מוגנים למרות כל התוכנות שקיימות בשוק, תמיד אני אומרת שאם יש לך משהו חשוב במחשב צריכים לגבות אותו ולא רק על האר דיסק זה לא מספיק. אז מקווה בלי פריצות וכל מיני מחיקות קבצים במחשב, זה באמת מרגיז שלא לדבר על פריצה לפרטיות של האדם. אני מייחסת פריצה מסוג זה כמו לכל פריצה אחרת לבית או לעסק, או כל גניבה אחרת .וזה חמור מאוד,

spheonx

New member
אומרים, אומרים...

וצודקים אבל עם טיפה הבנה אפשר לפתור כל בעיה בקלות טוב, אולי טיפה יותר מטיפת הבנה..

lady_anne

New member
ברור, מאדאם

קוצר נשימה, דיגדוג באצבעות ותחושה של "אם אני לא אתחבר ברגע זה ממש יקרה פה אסון". מצלצל מוכר למישהו?
ולדברייך, שירז: גיבוי הוא פעולה אלמנטארית. התכוונתי לומר שיש לי פה את ההגנות הטובות ביותר אותן ניתן להשיג כיום בשוק וודאי שיכול להגיע ההאקר המוכשר שיפרוץ אותן, אבל לפחות הוא יצטרך להתאמץ (ואז אולי הוא יתייאש וילך למחשב של מישהו אחר...). ליל מנוחה לכולם.

liz_liz

New member
לגבי הפריצות ...

זה לא משנה כמה מוגן אתה יכול להיות , מאוד קל היום לפרוץ למשבים במיוחד כל אלה בעלי האיסיקיו שמוסרים את המספר שלהם ועוד משהו שקשור לאיסיקיו .(לא זוכרת איך זה נקרא .)

snOOpa

New member
צודקת

באמת בושה. 00:18 ? תחילת הערב... ואם אנחנו כבר בנושא, מישהו פה חי עוד?

lady_anne

New member
אני מגבילה את ההתמכרות שלי

לשעות העבודה המקובלות. תודה לאל נגמרו הימים של לשבת מול המסך עד שלוש לפנות בוקר עם 7000 חלונות פתוחים בתקוה שיקרה משהו (והמשהו הזה הרי אף פעם לא קורה). מאחר ואני לא עובדת כרגע אני נכנסת בבוקר עם הקפה לראות מה שלום הפורום שלי (אמרתי כבר שאני מנהלת פורום טיולים פה?), קצת במהלך היום ושוב אחרי שהילדים הולכים לישון. אם יש לי ספר מעניין או תוכנית מעניינת בטלויזיה אני מסוגלת די בקלות להתנתק מהמחשב (למרות שלא חסרות פעמים של לראות חדשות בעין אחת ולשבת בצ´ט עם העין השניה). בקיצור: לא מכורה סופנית אבל עדיין מכורה, ולו רק בגלל התחושה שאם קרה משהו למחשב אני מרגישה כמו נכה.

liz_liz

New member
ההתמכרות שלי .

אצלי זה מעין מאבקים פנימיים , להכנס לא להכנס למחשב . ואם לא נכנסתי היום אז ניצחתי ..........? את עצמי ? לי אין שעות מסויימות , ולא כל כך מגבילה את עצמי . אבל מה שכן מאוד קשה לי להתנתק מהמחשב ... ושימו לב איך השעות עפות להם שאנו מול המחשב .... מה איתכם ? ליז .

למעלה