תגידו

scorpionsrulz

New member
תגידו

נמצאו ממצאים ארכיאולוגים שסותרים את האבולוציה?אני חושב שגם אם הם נמצאו זה פוגע רק במסגרתזאת אומרת בזמנים אבל עדיין הביאו לי תמאמר הזה עקבות מעשה ידי אדם, מתגלים במרבצים, אשר, לפי הגיאולוגיה, קדמו לאדם בעשרות ומאות מיליוני שנים: צורות מחרס קלוי בתנור, בשכבות, שלפי הגיאולוגיה, היו לפני 12 מיליוני שנים, אכן מרצפת נתגלתה בשכבה שלפני 25 מיליוני שנים, לפי הגיאולוגיה, סיר ברזל נחשף מתוך אבן פחם גולמי מלפני ``300 מיליוני שנים``, ראש חץ הוצאו משכבות שקדמו ב- 400 מיליוני שנים, לפי הערכת המלומדים - בעוד כל התיאוריות של אבולוציות האדם, אף אחת מהן אינה מקדימה את האדם המודרני ביותר מ - 2 מיליוני שנים. אם כן, מהיכן באו כל החפצים האלה לשכבות כה עתיקות? יצורים קדומים, המיוחסים לתקופות שקדמו לאדם המודרני במאות מיליוני שנים, צוירו בידי אדם במקומות רבים, למשל, במקסיקו ציירו אנשי המאיה את הארכיאופטרקס - עוף שחציו זוחל, שחי, לפי הפאליאונתולוגים, לפני 130 מיליוני שנה. ציורים של דינוזארים נתגלו בקניון סופאי, הפטרודאקטיל צוייר ע``י שבטי האצטק. מאובני אדם רבים נמצאו בשכבות מוקדמות מידי למועד הופעתם על פני כדור הארץ, לפי האבולוציה, ואפילו עוד בטרם הופיעו אבות אבותיו של האדם. מאובנים ארכאיים אלה סותרים לגמרי את תיאוריית אבולוציית האדם, ותחת לבקר את התיאוריה, בוחרים המדענים בדרך הקלה: המתעלמים מן המאובנים ה``לא מתאימים``, או טוענים, שמאובנים ש``אינם מתאימים לתקופתם``, מזויפים, או במקרה הטוב ביותר, גופים ש``הסתננו`` לשכבות בתקופות מאוחרות. מתעלמים מממצאים שמהימנותם אינה מוטלת בספק, שנחשפו ושדווחו ע``י מגליהם בעת חשיפתם, ומתייחסים רק למאובנים ``מתאימים`` ו``נוחים``. מתעלמים מסימנים ברורים נסיבתיים, המראים בעליל עקבות כתמי אורגניזמים בתוך הסלעים, שנחשפו סביב למאובנים, ומתעלמים ממאובני המוצגים לראווה במוזיאונים. ממצאים רבים של מאובני אדם מתקופות קדומות, כמו ממיאוקן (``מיוחסת`` כלפני 25 מיליוני שנים), שהוצגו במוזיאונים במשך עשרות שנים, נעלמו לפתע מן התצוגה, עם קבלתה של תיאורית דרוון כ``אמת מדעית`` בשנות ה - 30 של מאה זו, שלא יהיה המוזיאון חלילה לצחוק ולקלס! (Erik A. Von Fange, ``Time upsidedown`` 1981) מעלימים את המציאות, כדי שלא תיפגע התיאוריה. אוסף גולגלות אדם מודרני ולסתות מודרניות, שנמצאו בשכבות פליאוקן (``מוערכות`` כלפני 13 מיליוני שנים) יחד עם כלי אבן, שלדי אדם מודרני שנתגלו בתקופה המיוחדת לבין קרחונים ולמיאוקן (25 מיליוני שנים!), אגן ירכיים של אדם מודרני, שנתגלה בתוך מצבור של חיות, שנכחדו לפי האבולוציה, עשרות מיליוני שנים קודם לכן. האנתרופולוג ג.פ.מרוול חשף עצמות של שני בני אדם בתוך אבן גיר קרטיגונית (בעלת גיל של 100 מיליוני שנים!) במדינת ווטה, בעומק של 15 רגל ובתוך שכבת סלע רציפה ואחידה בעובי של 6 רגל . כל אפשרות של הסתננות וחדירה מאוחרת פנימה היא בלתי אפשרית, בגלל האופי האחיד של השכבה. השלדים זוהו, לחלוטין, כעצמות אדם מודרני, ומוטטו רבות מהתנצלויות של ``מאמיני`` האבולוציה. עקבות רגליים וידיים של אדם מודרני בגילים שונים נתגלו בסלעים עתיקים מידי עבורם. מקרים כאלה חוזרים ונשנים במקומות רבים. המפורסמים שבהם הם עקבות טבועים באבן גיר קרטיקונית (100 מיליונים) לצידם של עקבות דינוזארים, ליד נהר הפאלוקסי בטקסס. נמצאו גם עקבות אדם, שבהם טבועים מאובני טרילוביט (600 מיליוני שנים!) במדינת ווטה. עקבות סנדלי אדם, כולל סימני חוטי תפירה, נמצאו בתוך שכבות טריאסיות (לפני 225 מיליוני שנים - לפי הגיאולוגיה!) . ד``ר הוברד, מנהל אוקלנד מוזיאום, שואל: ``מה כבר נותר מתיאוריית דארווין לאור ההוכחה, שאדם איטליגנטי כמונו כבר התהלך על פני כדור הארץ מאות מיליוני שנים לפני אבות אבותינו הקופים? ויותר ממאה מיליוני שנים לפני התפתחות היונקים?(Melven Cook in ````Why not creation?`` 1970.) לסתירות אלה אין, כנראה, השפעה על האבולוציוניסטים המקצועיים. הנה, גם כשנחשפו עקבות האדם על ידי מרי ליקי - מומחית לאבלוציית האדם - בשנת 1978 בליטולי אשר במזרח אפריקה, ואשר היו דומים לחלוטין לאלה של אדם בן זמננו, לא ``אושרו`` על ידה כ``אנשים``, ואף לא על ידי מומחי אבולוציה אחרים. וזאת, אך ורק בגלל הסיבה היחידה, שגילם הוא 3.7 מיליוני שנים, לדבריהם. רוב ההכחשות של אנשי האבולוציה לגבי הממצאים הסותרים שהובאו כאן, אינן מבוססות כלל על תהליכים פיזיקליים מדעיים כל שהם, אלא פשוט על הקביעה מראש, שלא תיתכן סתירה לתיאוריית האבולוציה. במקרים רבים פשוט מתעלמים מן הממצאים, כאילו אינם כלל. כותב אלברט אינגל: ``אם אמנם אדם, או אפילו קוף, או אבות היונקים, חיו פה בתקופת הפחם, כפי שמצביעים ממצאים, כי אז כל מדע הגיאולוגיה הוא מוטעה בעיקרו, ועל הגיאולוגים לחפש מקצוע אחר``. כנראה, שלא כל כך נוח לחפש מקצוע. ההודעה היא חלק ממאמר של פרופסור משה טרופ.

למה ללכת כל כך רחוק?

הנה, מדענים גידלו שלד של דינוזאור מלפני כ-130 מליון שנה המחזיק בטלפיו טלפון סלולרי מתוצרת נוקיה (מהדור השלישי). והסוללה אפילו לא התרוקנה! מה, לא? בקיצור, סיפורים על "תגליות" ארכיאולוגיות אפשר להמציא עד בלי די...

scorpionsrulz

New member
נכון מה שגם אפילו אם זה נכון

זה פוגע רק במסגרת כאילו בזמנים אבל זה לא אומר שהאבולוציה עצמה לא נכונה

רק שזה לא נכון.

למה להתאמץ להצטדק בפני שקרים מגוחכים? אתה באמת חושב שאנשי המערות ציירו דינוזאורים?

T r i v i n

New member
מתנגד...

זה שלפי הידע שלך היום זה נשמע לך בלתי אפשרי זה לא אומר שזה באמת בלתי אפשרי... כמו שאני תמיד אומר, צריך לשמור על ראש פתוח... המאובנים שאנחנו מוצאים הם רק רמזים למה שקרה באמת, יתכן שאנחנו מפרשים אותם לא נכון...

מתנגד למה?

לא מדובר פה בויכוח על פירוש לממצאים קיימים. בהודעה הוצגו "ממצאים" בדיוניים שלא היו (ולא נבראו!
). אין טעם להתווכח עם שקר. צריך לומר שזה שקר וזהו.

T r i v i n

New member
טוב, אם הממצאים בדיוניים...

אז אין על מה לדבר כמובן... השאלה אם הם באמת בדיוניים...

זו הבעיה בדיוק.

אם אדרוש ממך להסביר את עקבות הדרקון שמצאתי בשנה שעברה בנחל צין, יום לפני השטפון שהיה שם, איך תוכל להוכיח שמעולם לא מצאתי שם עקבות דרקון? אני פשוט אטען שקיימת קונספירציה למחיקת עקבות דרקונים- ראה חתימתי.

C H 4

New member
../images/Emo6.gif הוא דווקא גאון

הנה בריאתן שהצליח להשמר מפני גינויים, פשוט כי הוא שם גרשיים על טיעון ואומר שהוא מנסה לשכנע מישהו אחר שהוא טועה. לדעתי חבל, הרבה יותר מעניין לקרוא מאמרים או עדכונים אבולוציונים מאשר לקרוא שוב ושוב דיונים בלתי פוסקים על קישקוש שממילא לא ישכנע אף צד, לא משנה עד כמה אחד הצדדים לא ריאליסטי ועד כמה הצד השני צודק..

אני מודה ומתוודה........ ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

גם אני פעם חשבתי לתומי שהוא בריאתן, מסתבר שהוא מתווכח עם בריאתנים בפורומים אחרים, מעתיק לכאן את התשובות שלהם ואחר כך לוקח את התשובות שהוא מקבל כאן בפורום ומעתיק אותן חזרה לשם בתור תשובה לבריאתנים
אהבתי! משתמש בצלילים.

scorpionsrulz

New member
חח לא הכל חלק אני עונה להם לבד..

אבל עדיין לא על הכל אני יכול לענות להם

יש ליצן בשם אד קונרד

שמצא בפנסילבניה כל מיני חלקי גוף אנושי מאובנים מתקופת הקרבון- כולל ריאה ופין (לא ידוע לי אם הפין נימול או לא, ואם היה במצב זיקפה או לא).

meteorite

New member
ככל הידוע לי

הוא היה במצב זקפה, אחרת איך הוא השתמר כ"כ הרבה זמן?

תראי, לא נעים לי להודות

אבל איני בטוח ששלי יצליח להחזיק מעמד במצב זה אפילו מליון שנה. אולי עם ויאגרה לקבר...

למעלה