תגידו

cold metal ass

New member
שאלה מצוינת ..

תפני אותה לשוקי וויס , הוא יענה לך תשובה יותר ברורה , מאשר " כי הם ז***" שאני אגיד לך .. ( סתם סתם הם לא באמת כאלה , פרל ג'אם אני אוהבת אתכם , בואו לבקר , אבל לא אחרי ה12 ל דצמבר ברור ??

Dead Scene

New member
כן ויתכן שגם הם

אבל תכלס אני לא בטוחה בזה 100%. זה הגיוני שהם יהיו. אבל אני עדיין לא התחתנתי עם סטוני אז אני לא יכולה לדבר בשמו ושם הלהקה

one pearl

New member
זה היה בציניות,

ווטרס היה נגד הכיבוש, והוא הגיע לארץ....או בגלל הכסף, או בגלל שהוא באמת רצה להגיד בנושא משהו...

Dead Scene

New member
הוא הגיע כי לטענתו המעריצים לא

אשמים וזה לא יהיה הוגן מצידו לדפוק אותם.

one pearl

New member
ולכן, אנחנו מגיעים לרעיון,

גם אם פרל גאם שמאלנים סוף, והם נגד הכיבוש והחומה, או איך שיפי הנפש לא יקראו לזה, זאת לא הסיבה למה הם לא באים לארץ...חחח

Tomak20

New member
לא נראה לי שיש להם מספיק מעריצים פה

הגארנג לא משגשג כל כך בארץ כנראה...

cold metal ass

New member
בואי נסכם את ככה :

כל חברי הפורום אני בטוחה שיבואו.. אז כבר יש לנו אממ 30 איש ? בנוסף יש את כל הבני 25 -24 ששמעו פרל ג'אם שהיו צעירים וגדלו יחד עם TEN , בנוסף לכך יש את כול הילדים ששמעו את ג'רמי וחשבו שזה שיר מגניייבב לפנים , אז גם הם יבואו .. מספיק לי , לא צריך משהו מטורף כמו רוג'ר ווטרס .משהו קטן , צנוע , אני בתור קהל ופרל ג'אם בתור צוות בידור - WORK'S FOR ME . אם יקרה מצב שהם יבואו לארץ , הדבר האחרון שאני חוששת ממנו זה שלא יהיה קהל , ז"א למה שלא יהיה ? נכון, פה זה לא סיאטל של שנות ה -90 אבל עדיין פרל ג'אם זאת וואחד להקה .. אני בטוחה שיהיו לפחות ה -20 אלף !

הוד11

New member
יבואו איזה 15 אלף ככה

אבל רובם יהיו ילדים הולכים רק בגלל שהם שמעו את אלייב או משהו כזה (כמו שהיה ברוג'ר ווטרס שאנשים הלכו לא בגלל שהם אוהבים אותו רק כדי להגיד שהם היו שם) אבל הגרעין הקשה זה של הבני 27 28 יביא כמה אלפים טובים ואני בטוח יהיה שם אז יאללה שיבואו

‡ Levo ‡

New member
גם אתה הרי ילד ..

בלי להעליב או משו אחי , אבל כל אחד התחיל מאלייב או לאסט קיס או כל שיר אחר של פרל ג'אם וואלה אהב ת'להקה והתחיל לשמוע בקביעות . אז עזוב לרדת על הילדים . פוזרים או לא פוזרים עדיין מי שאוהב ת'להקה אוהב ת'להקה

למעלה