תגידו חובה להיות תמים בשביל להצטרף?
A ashkeloni New member 13/6/06 #4 איך שאני רואה את זה... זה לא חובה. תסתכל על הרבה פורומים אחרים ותראה שלא תמיד יש קשר בין האנשים בפורום לבין הנושא בפורום
איך שאני רואה את זה... זה לא חובה. תסתכל על הרבה פורומים אחרים ותראה שלא תמיד יש קשר בין האנשים בפורום לבין הנושא בפורום
A ashkeloni New member 14/6/06 #7 כמובן! אני מנהל את פורום משחקי מחשב ורשת והקשר ביני לבין משחקי מחשב הוא לא קיים
ס סוריקטה1 New member 16/6/06 #13 ../images/Emo121.gifלדעתי תפוז רצו לפתוח בכלל אתר עם מידע אודות הפיגמנטים שבתפוזים והאלקטואימנציות שבהם... או סתם אתר על החלפת מפיותP:
../images/Emo121.gifלדעתי תפוז רצו לפתוח בכלל אתר עם מידע אודות הפיגמנטים שבתפוזים והאלקטואימנציות שבהם... או סתם אתר על החלפת מפיותP:
Purple Mushroom Member 14/6/06 #8 כן ולא.כפי שכתבתי,הפורום הוא לתמימי לתמימים. אם אתה לא תמים , אני יכול להראות לך את הדרך להיות תמים . ואז תוכל לרשום כאן באופן פורמלי .
כן ולא.כפי שכתבתי,הפורום הוא לתמימי לתמימים. אם אתה לא תמים , אני יכול להראות לך את הדרך להיות תמים . ואז תוכל לרשום כאן באופן פורמלי .
Purple Mushroom Member 14/6/06 #11 נקי את המוח שלך ממחשבות, תנשמי עמוק 10 פעמים . תשתי מים קרים . תני לי לישון על זה כמה שעות , הרגע חזרתי ממסע בן אלף מילין , מהקצה השני של הגלקסיה. יש לי הרגשה שלא הייתי כאן כמה שנים טובות . .
נקי את המוח שלך ממחשבות, תנשמי עמוק 10 פעמים . תשתי מים קרים . תני לי לישון על זה כמה שעות , הרגע חזרתי ממסע בן אלף מילין , מהקצה השני של הגלקסיה. יש לי הרגשה שלא הייתי כאן כמה שנים טובות . .