תגידו

נעים מאד טלי!

הנה הכרת!

תאמת

התכוונתי אמ יש מצב להכיר פה אנשים תיקון נשים במציאות? מהנסיון שלי זה קשה אבל אולי שווה לנסות מה את אומרת?

HELPI18

New member
../images/Emo31.gif אתן יודעות מה בנות? ../images/Emo36.gif

די נמאס מכל התשובות הכל כך רדודות שלכן. יש פה בנים שרוצים הלכיר, אוקי אז למטרת סקס אולי הדחפים שלנו יותר חזקים משלכן, או לחילופין לא נשלטות ואנחנו מוכנים לכל, איפה שזה לא יהיה, לשאול תמיד מותר. אבל תמיד שיש את אותן תשובות כל כך אבל כל כך רדודות... אתן עושות את זה כל כך לא אקטואלי, אתן לא מכירות את הבחור, אולי הוא נחמד, אולי הוא חתיך הורס, לא יודע. חשבתן על זה פעם, ניסתם אולי לחשוב שיושב מהאחורי ההודעה בחור שפשוט רוצה להכיר מישהי לסקס טוב ומהנה ישראלי לישראלית יהודי ליהודיה לכבוש את ליבה ועוד מקום בגוף שלה.. מה רע בזה כבר, לפחות אם אתן עונות, תענו לעניין תהנו שלבחור יהיה קצת יותר כיף לחזור לפה או בכלל לישאר פה ואולי קצת להכיר אותו יותר. זו דעתי! לירן. (אני יודע שמסתובב פה עוד אחד בשם הזה , שהבנות פה לא כל כך מחבבות אז בבקשה לא להכליל פה בעניין שמות! זה כל כך טיפשי!, פשוט הייתה פה אחת שכבר האירה לי על זה)

../images/Emo4.gif לירן ילד חמדמד שכמותך ../images/Emo70.gif

קודם כל ולפני הכל
זה שאין לך הומור ואנחנו בכייף שלנו לצחוק על הכל ועל כולם, כולל על עצמנו זו בעיה כשלעצמה... החלטת לבוא ולשאול, לא הייתה הענות זה לגיטימי... אבל אל תבוא בגישה מתנשאת של אם ואז כי באמת שאף אחד מאיתנו לא עושה שום דבר על מנת לפגוע במישהו, הכל בציניות סרקסטיות וצחוק
בהצלחה במציאת בת זוג לסקס ...

HELPI18

New member
לא שאין לי הומור

אני יכול לקרוע אותך מצחוק באמצע סקס
אבל תשימו לב, כל פעם שאתן "יורדות" על אותה הודעה בגלל התוכן שלה הבחור עוזב, כי הוא יודע שאין לו מה לחפש פה כנראה, אבל אולי יש לו מה לחפש כאן, אבל פשוט לא נתתן לו את הזדמנות.. כי פשוט גיחגחתם על ההודעה שלו.. ושוב אין לי בעיה עם צחוק והמור ושהכל יהיה ברוח טובה אבל לפעמיים בלי שתשימי לב את מורידה לבחור את הביטחון.. לירן.

אז בוא אני אומר לך עוד דבר ../images/Emo140.gif

אם כתוצאה מהודעה אחת שלי הורדתי למישהו את הבטחון עדיף באמת שיילך... אנשים שלא בטוחים בעצמם לא ממש עושים לי את זה
אבל בוא נעזוב אותי מעבר לאינטרנט בצד... ולגביך, שאלת על סקס נטו , לא הייתה הענות אז תזרום הלאה... אין צורך לקחת ללב כל מה שאנחנו כותבות כאן יקירי ... כל אחת ואחד עושה הטוב בעינייו אתה יכול פשוט לא לקבל את זה ולהמשיך הלאה... לא לקחת ללב דבר ממה שנכתב כאן, אנחנו באמת לא בניסיון לפגוע

לא ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif!|../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

למעלה