תגידו...

שיט!!!!!!

חשבנו שלא תרגיש...... לא שמת לב שדרכת על חרא???????????? וישבת על מסטיק??????????? והשיער שלך עומד?????????????? אופו אתה חי?????????? מקסימושששששש שחזרה הרגע מהעבודה...ושותה תפוזים סחוט שנסחט הרגע
הלווווו נועם...אולי תנעים את זמני ות´ספר בן כמה אתה? ומה מו למה וכמה? חשבת על זה?

נ ו ע ם

New member
מקסימונת....

בלי שום קשר.. יש לך קירבה לניסן? בכל אופן... אני אוהב את החיים עוסק בכל מיני תחומים מגוונים ותמיד שמח ללמוד על דברים חדשים... מאוד ותיק בעולם האינטרנט אבל חדש בעולם החו"ל... מה איתך?! נועם (בשלבי התאקלמות...)

מה זאת אומרת? ברור שכן ../images/Emo13.gif

אני האחות התאומה של ניסן מקסימה...ו..אני גם בת דודתה של אבקת הכביסה סנו מקסימה...
אהההה בטח משם אתה מכיר אותי חחחחחחחח לא אמרת בן כמה אתה?...בכוונה או שפשוט אתה אוהב שאני שואלת? כי אם כן רק תגיד יש לי מלאןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן שאלות
אני האדם הכי סקרן עלי אדמות....ותאמין לי שלא כדאי לך לנסות
אמממממ מה זאת אומרת מה איתי? אני חשה נפלא
לא ותיקה בעיניניי האינטרנט ובחו"ל בכלל לא
אבל מי יודע..מה יוליד לו יום...נכון?

ואגב...נועם....

יש לנו אלבום תמונות של הפורום הזה.... אתה מוזמן להצטרף... מתקבלות תמונות רק בעירום
...סתםםםםםםםםםםםםםםםםם (מי אמר סתם? אתה שמעת משהו? )

נ ו ע ם

New member
אופסססססססססססס....

אין לך מושג במה הסתבכת... חחחחחחחחחחחחחחחח חזקה על חדשים, הא?! נועם (עושה שריר)

נ ו ע ם

New member
עוד לא אמרתי בן כמה אני?!

אני בהחלט אוהב ששואלים אותי שאלות... אוהב גם לענות (תרתי משמע....) פשוט העניין האישי... בעולם הוירטואלי הזה זה משהו שאני רוצה לשמור לעצמי... דהיינו להישאר וירטאלי בעולם הזה ולנתק אותו מהמציאות מקווה שלא נשמעתי קצת גועלי נועם (ברגע קטן של מבוכה)

אתה ממש מגעיל!!!!!!!!!!

סתםםםםםםם נכון שהצלחתי לעבוד עליך???????? חחחחחח מגיע לך...תשמור ...שלא ילך לך לאיבוד...
זה כייף להיות קצת וירטואלי אה? מי כמוני יודעת
..כל המבין מבין.

נ ו ע ם

New member
אם את שואלת אותי...

ואני יודע שאת לא... אני בטוח לא מבין!
בוגר כיתה טיפולית לשעבר ומשלים את הכיתות הטיפוליות שהפסדתי בהווה אין לי מושג מדוע את מעדיפה להישאר וירטואלית אבל מאוד יכול להיות שסיבותינו שונות אני חושב... נועם

אולי אי פעם כשאזקין.......

אספר את סודי
וכעת הנני זזה לצ´אט לחדר שלנו שם
אתה מוזמן.

נ ו ע ם

New member
אוי לא!

גם כאן יש צ´אט לחדר... איך נפלו גיבורים... (שמו להן רגל!) נועם

למעלה