תגידו...

תגידו...

אם הייתם יודעים שהחיים שלכם יגמרו בעוד שלושים ימים בדיוק, מה הייתם עושים בשלושים הימים האלה?

נופשת

New member
אני הייתי נחה.

פשוט עוזבת הכל ונחה. נפגשת עם חברים שאני מאוד אוהבת. מבלה עם הילדים שלי. ומבלה עם עצמי. וכמובן, מבשלת את ארוחת חיי, עם כל הפרודוקטים הכי הכי.

yperelman

New member
קודם כל הייתי מת מפחד

ומנסה לאמת את עצמי עם אחד הפחדים הגדולים ביותר שלי. אם הייתי מצליח, כנראה שהייתי משתחרר מאחד הכבלים הגדולים ביותר שלי ואז ברור היה לי הרבה יות,ר איך לחיות משוחרר (ואולי מאושר כמצב בסיסי וטבעי) בכל רגע, לא חשוב אם ובמה הייתי עוסק. היות שזה עדיין לא קרה ויש עוד הרבה עבודה לעשות, קשה לי לענות תשובה מהמקום בו אני נמצא היום

מה עם...

סליחות, הצהרות, חידושי קשרים, להוציא את העצבים על מישהו, להתפטר מהעבודה... לשחרר משהו תקוע... לאף אחד פה אין כאלה?! רק לי?!?!

נופשת

New member
את זה עושים כל החיים, עומר

סוגרים מעגלים, מוציאים עצבים, מחדשים קשרים, מתפתחים וכו'.. אילו ידעתי שזמני קצוב לשלושים ימים, הייתי מקפידה לעשות רק מה שנעים לי.

אזעקת אופטימיות

הוי הוי הוי, אם רק הייתי יכולה, כל החיים שלי להגיד מה שאני מרגישה ולשים את עצמי במקום הראשון כמו שהייתי עושה אם הייתי הולכת למות... זה אופטימי בעיני לחשוב שאנחנו חיים את החיים במלואם ואף אחד מאיתנו לא לוקח את מחר בתור אפשרות להיות יפה יותר, חכם יותר, בטוח יותר, וכו'. מה היה קורה אם מחר לא היתה לנו אפשרות לתקן שום דבר שנעשה היום? מה נעשה? מה לא נעשה?י

צ ל י ל 8

New member
אני דווקא בדעתך עומר ../images/Emo45.gif

הדבר הראשון שעבר לי בראש זה לחפש את כל האנשים שפעם הייתי איתם בקשר , ורק להגיד להם שלום. לסלוח, לצרוח, לרקוד, לבכות, לאהוב.. לחיות

night mistress

New member
אבויי..החזרת אותי אחורה..

אני זוכרת את היום שסיפרו לי שיש לי סרטן.. הרופאה גרמה להזה להיראות כאילו יש לי מקסימום שלושה חודשים (הקצינה קצת) וחרב עליי עולמי.. בהתחלה הייתי בהלם-"זה כל מה שיש??" חטפתי זעזוע כשלמעשה הבנתי שהחיים שלי עד כה הורכבו מהליכה לעבודה, דפיקת חשבון לעולם ושיגרה שעשתה לי רע.. מהר מאד החלטתי שזה לא מקובל עליי ואני לא מוכנה להיות סטטיסטיקה,ישר התחלתי בטיפולים הוליסטים,תיקשורים,וכל דבר שיתן לי כיוון.. ואז הגעתי לאאוטלוק שנתן לי בוסט אדיר.. כיום,שנה וחצי אחרי,אני נושמת ובועטת..והחיים שלי ממש יפים
אגב,אם באמת היו לי שלושה חודשים-הייתי מבזבזת אותם בשופינג (שזה מה שעשיתי בהתחלה)..מוציאה כל אגורה על הנאה טהורה.

yperelman

New member
מ ד ה י ם

ספרי עוד (אם זה לא קשה לך) בבקשה. קצת על האאוטלוק, על התובנות שקבלת... תודה ואיזה יופי לשמוע סיפור כזה יוסי

skooby

New member
אז ככה

אני הייתי מבלה אם היקרים לי ואומרת שוב כמה אני אוהבת אותם. זה הדבר הכי חשוב ואין משהו שיחסר לךי פרט לזה.

למעלה