תגידו

Mm m m

New member
תגידו

אפשר לטפל ברפלקסולוגיה בדלקות זיהומיות? ואם כן, האם מטפלים גם שזה בכף הרגל ואיך מתיחסים לזה מבחי הוליסטית?

csh018

New member
שלום ל Mm m m

שאני רואה את כל הM-ים אני מיד נזכר בעבודה שלי ( סתם בדיחה אישית ולמי שמכיר אותי). לשאלתך רפלקסולוגיה היא גישת טיפול הוליסטית ולכן היא תחפש את המקור ולא רק את הסימפטום ( דלקת פה, כאב שם). ההתיחסות מבחינה הולסיטת היא באתם למקום הדלקת בכף הרגל איזה איבר, מול איזו חוליה ועוד... רפואה שלימה שלומי

Mm m m

New member
שאלתי

האם מותר לטפל במקרה של דלקת זיהומית בכלל, ובפרט בכף הרגל. אם כן, רציתי לדעת האם אין חשש שכתוצאה מהטיפול היא תתפשט. שאלתי השניה היתה באופן כללי איך מסתכלים בפן ההוליסטי על דלקת זיהומית?

אני לא הייתי חוששת,מה שכן,העבודה

היא גם של המטופל ולכן אם המטופל לא "רוצה" להיפטר מהדלקת (כניאה שנוח לו עם זה במובן ההוליסטי) מן הסתם זה עלול להישאר דלקת. אבל לרוב זה משתפר ונעלם. כמו ששלומי ציין,לכל אזור בגוף מותאמים איברים ולפי זה ניתן להסתכל על איזה איבר מדובר.הניתוח ההוליסטי נעשה ע"י למידה על משמעות כל איבר ואיבר במוסד מסודר ומאורגן ע"י איגוד הרפלקסולוגים. בהצלחה.

טל גיא

New member
דלקת

באופן כללי בניתוח ההוליסטי לדלקות מתייחסים כעודף, (עודף התעסקות, עודף הפעלת כוח וכדומה) כשחשוב לצורך הניתוח מיקום הדלקת כמובן. כפי שציינו מיכל ושלומי.

דלקת זהומית

שואל נכבד בדלקות זהומיות אם חום יש לטפל דרך הרפואה המערבית ובשילוב לאחר שיש הטבה אפשר טיפולמרגיע ברפלסולוגיה ברגל הנגדית לרגל הפגוע או היד אך תמיד יש להתיעץ במקרים חריפים ברופאים

Mm m m

New member
שאלתי

האם מותר לטפל במקרה של דלקת זיהומית בכלל, ובפרט בכף הרגל. אם כן, רציתי לדעת האם אין חשש שכתוצאה מהטיפול היא תתפשט. שאלתי השניה היתה באופן כללי איך מסתכלים בפן ההוליסטי על דלקת זיהומית?

Mm m m

New member
שאלתי..

האם מותר לטפל במקרה של דלקת זיהומית בכלל, ובפרט בכף הרגל. אם כן, רציתי לדעת האם אין חשש שכתוצאה מהטיפול היא תתפשט. שאלתי השניה היתה באופן כללי איך מסתכלים בפן ההוליסטי על דלקת זיהומית? תודה

../images/Emo3.gif חשבתי תכתוב שאתה נזכר בי..

טוב נו מילא..אני בטח צצה לך מתישהו במשך הזמן חחח

למעלה