תגידו...

annafff

New member
תגידו...

וונסה בהריון? אני יודעת שהיה שרשור על זה אבל לא ממש הצלחתי להבין ממנו.... לפי התמונה ממש נראה ככה.... היא בהריון? תודה לעונים....

כנראה שכן... ../images/Emo115.gif

ואני מאמינה שאם היית מתרכזת פחות בתמונה ויותר במה שכתבנו היית יכולה להבין טוב מאוד שכנראה כן...

Pearlita

New member
יש ספקולציות באתרים רבים אך ...

שום דבר רישמי. השמועות התחילו בעקבות התמונה הזו. אגב, בהיריון הקודם (של ג'אק) ג'וני אישר שהיא בהיריון רק חודשיים לפני הלידה.

annafff

New member
מצד אחד אני שמחה מצד שני...

מצד אחד אני שמחה שלג'וני יש עוד יורש, ומצד שני חבל שזה ממנה... שאני ממש לא אוהבת אותה אבל כניראה שהוא כן...חחחח תודנ על התשובות... איזה דילי רק חודשיים לפני הלידה? הוא לא חשב שיראו שהבטן שלה "קצת" יותר גדולה מהרגיל.... טוב לפחות יש עוד המשך ליופי המושלם של ג'וני אבל גם ליופי ה....נחמד של וונסה...חחחחח

annafff

New member
*תודה *אני ממש לא אוהבת...(בלי ה-ש)

חחחחחחחחח

Eowyn of Rohan

New member
אסור לו לגעת בבטן של חברה שלו בלי..

שיחשבו שהיא בהריון? אז הוא נוגע בה, זה לא אומר שיש שם משהו(גם לא אוכל
) בואו לא נחזור שוב על אותו דיון, סתם לא יצא מזה כלום. לא הבנת, תקראי שוב.

Dead Scene

New member
לא, היא סתם שמנה

בחייאת ראבאק אולי כן ואולי לא היה כבר סיפור כזה לפני שנה והתגלה שהיא לא בהריון חלאס עם השמועות והשטויות

Choco Girl

New member
זאת לא סיגריה../images/Emo12.gif../images/Emo210.gif

זה איפור
ליפסטיק, אני יודעת איך קוראים לזה?!?!
ואיפור לא יעזור לה, היא תישאר מכוערת כמו תמיד
, אבל ג'וני אוהב אותה כמו שהיא, נצטרך לכבד את זה
.

../images/Emo6.gif../images/Emo108.gif

ודרך אגב... תפסיקו כבר לרדת על וונסה! היא לא כזאת מכוערת כמו שאומרים פה! והיא לא כוסית על וזה.. היא בסדר... חמודה =] וכל עוד ג'וני שמח איתה אז אני שמחה בשבילו!... דווקא יפה שהוא לקח אותה לפי האישיות ולא לפי מראה חיצוני.. כולנו יודעות שלג'וני אין שום בעיה להשיג כל בת מפורסמת כוסית.. אבל לא! הוא בחר בוונסה. מאהבה!... זהו.. שיהיה להם בהצלחה עם התינוק (אם היא בהיריון..חח)

למעלה