תגידו..

KiShKooSh

New member
מגניב../images/Emo6.gif, רומן מבוגר יעשה לו רק טוב

הוא לא יתקע בנישה של כוכב ילדים, כמה שאני לא מתה במיוחד על הטלנובלות של הוט, היחידה שאהבתי הייתה באמת בזמנו משחק החיים, היא הייתה דיי תמימה, ולא יב"ז ועדי הימבלבלוי בתפיק עמוק במיוחד של ה"דוגמנית המהממות" אבל זו נישה שתקועים בה, של 8 בערב בהוט 3 טלי שרון שיחקה אותה שנה שעברה, ואני מתה על לירז צ'רכי. ועדי תצטרך להיזהר לא להתקע בנישה של ה"כוסית הבלונדינית" כי זה לא יהיה מעניין מבחינת הקריירה שלה

DoRiNuS sMiNiA

New member
אבל יש בזה משהו קצת מוזר...

כאילו בכל זאת...כבר 2 מהשמיניה שם,עוד מעט כברת צא הודעה שדני משחק בטלנובלה! לאן הגענו?! עוד רגע כבר נהפוך לפורום האלופה
(לא שיש לי בעיה עם זה (תמיד נחמד לראות אחד מהשמונה גם בדברים אחרים
)

o r t a l13

New member
איזה מגניב! שיהיה לו בהצלחה!

אני אשמח לראות אותו גם שם
*הולכת לקרוא*

מה באמת?!?! ../images/Emo12.gif

יייייאאאאאאאאאייייייייי איזה כיףףףף!! שיהיה לו בהצלחה!!

DoRiNuS sMiNiA

New member
נצל"ש...הסמרטר צ'יילד הזה קורע!../images/Emo6.gif

יש במסן סמרטר צ'יילד,מן כמו רובוט. אז שאלתי אותו: yedidea vital hot? הוא ענה: Very, very interesting question, Dorinuch it's my name. But I don't think I want to answer that.
הוא קורע!!! אני: whay? הוא עונה: There are reasons.

NAYTRVMD

New member
הממ..משהו כמו 35100

היה לי אותו פעם... ואגב, הוא גם משמש כמו מחשבון, נניח אתם רושמים לו: 5+5 והוא מגיב: "10".

chen010189

New member
הוא אמר לי שהוא לא מקיים...

יחסי מין עם בני אדם. אז שאלתי אותו למה, ואז הוא אמר שהוא רובוט. אז שאלתי אותו למה הוא יושב בלי סוף ליד המחשב אז הוא אמר לי שזה התפקיד של הרובוטים. אז אמרתי לו שהוא טועה, והוא שאל אותי למה. אז אמרתי לו ככה, והמפגר עושה לי: "מה זה ככה?" ואני חשבתי שאין יותר אדיוטית מההיא ששאלה מה זה אותנטי (הגעתי למסקנה ש90% מהמתמודדות בתוכנית הזו, רמת האייקיו שלהן שואפת ל0)

למעלה