תגידו..

תגידו..

איפה השרשור של האירוע של השמיניה? חיפשתי וחיפשתי ולא מצאתי.. תעזרו לי

ny22

New member
מנהל
איזה אירוע?

מתי? תגידי ושמח לעזור...

../images/Emo26.gif../images/Emo121.gif../images/Emo28.gif../images/Emo115.gif

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1299&msgid=73833866

Super Chuly

New member
נצל"ש- סקופ מרעיש!!!

מיכאל אלוני ישחק גם הוא ב"האלופה" ויצטרף אל עדי הימלבלוי. הוא ישחק סטודנט המנהל רומן עם אישה המבוגרת ממנו בשנים רבות. בכתבה, מתוך מוסף "24 שעות" של ידיעות אחרונות" נכתב גם: "אלוני (22) החל כדוגמן, השתתף בפרסומות ובמספר סרטי סטודנטים". על הצטרפותו לקאסט "האלופה" נאמר: "גורמים ב"הוט" מספרים כי בימים אלה מתנהל מו"מ עם אלוני כדי שייכנס לתפקיד ראשי בטלנובלה, לצד יהודה לוי ועפר שכטר". אז שיהיה למיכאל המון בהצלחה! ליהי :)

chen010189

New member
חחחח, זה מעולה!

אני רוצה לראות את השחקנים בעוד מקומות, כשמדובר במיכאל אז עוד יותר, כי מאז הפרקים של הקזינו (שכזכור הוא בלט שם מאוד), התאהבתי במשחק שלו. צריך אגב לעשות ספין אוף דחוף לאדם גולדברג. ואם לא, אני דורשת ממנו לעשות לי חיקוי בלייב ועל זה נאמר: מיכאל, תעשה לי אדם גולדברג! יאללה, אני בשיעור חופשי... אין של"ח!

Rioter

New member
../images/Emo12.gif יש לך שם מסנג'ר?

אני מוצאת את עצמי משועממת מאוד בבית. [כן כן, עדיין חולה.] ו.. בהצלחה למיכאל!

chen010189

New member
חחחח, אין פה...אבל אני יכולה להתחבר

כי יש למסנג'ר עמוד חדש באינטרנט, אבל אין לי זמן עכשיו להתחבר... המחשב הזה לא כל כך נח תרגישי טוב
הקדשתי לך תמונה של דור!

chen010189

New member
גם האתר מוכן!!

אבל אני ובן עוד רוצים להכניס תוכן, אז זה ייקח עוד קצת זמן עד שנפרסם אותו...

NAYTRVMD

New member
שיהיה לו בהצלחה!

למרות שכמה תפקידים ראשיים יכולים להיות בטלנובלה...?

orel4400

New member
אמאאאאאאאאאאאאאא

אני הילדההה הכי מאושרת בעולם!! יאוווווו סליחחחה על המקשיםםםם יש!!!!!!!!!!!!!!!! אני יראה אותוכל יום בערב במשך כמעט חצי שנהההה אני בשיא ההתרגשות!!!! למי שיש את העיתון או את הכתבה בבקשה שישלח לי מסר או שידבר איתי באיסיקיו 342245652 ומה התאריך של העיתון?!?

DoRiNuS sMiNiA

New member
שיהיה לו בהצלחה!

עכשיו באמת יש לי סיבה טובה לראות את הסדרה הזאת
אישית,מכיאל אתה יכול הרבה יותר! אתה בן אדם מאוד מוכשר! אבל שיהיה בהצלחה

למעלה