תגידו...

תגידו...

נכון בגלל המחלה החמודה הזאת אסור לקחת ולעשות דברים על דעת עצמינו צריך להתייעץ עם הרופאים החמודים האלה אז רציתי לשאול אם זה קשור איכשהו בלעשות קעקוע..זה בסדר?!

אם שאלת?

קעקוע- אני נגד, בלי קשר ל.. כמו שאנחנו מחליפים בגדים,,, אז קעקוע לא ניתן להחליף, ואז מיצטערים.

michas 61

New member
לאבא של אפי ! ! !

אני איתך אבל זה עניין של גיל והשקפת עולם .

עשיתי קעקוע, אין שום בעיה.

רק תדאגי לא לקבל התקף בזמן הקעקוע, כאילו אם את מאוזנת ואין לך התקפים אין שום סיבה לא לקעקע את עצמך:] אם את עדיין מקבלת התקפים וזה, אז עדיף להמנע לכי תדעי מה יכול להיות. בלי שום קשר, אל תעשי קעקוע, המלצה חמה לא קשורה לבריאות.

aerox

New member
קעקוע זה משהו אישי.

אם בא לך על זה ואת רוצה ואת חושבת שזה הכי מתאים לך וזה קשור אלייך ואת נמשכת על זה , אז יאללה בכיף ! תמיד אפשר להסיר אותו , לא ?

קעקוע

אני לא מקבלת התקפים באופן קבוע כאילו בכלל לא היה לי התקף פעם אחת לפני משהו כמו 4 חודשים ומאז שנתנו לי את הכדורים אין לי אפילו פרכוסים קטנים אז זו לא תיהיה בעיה נכון?

כמה שאלות

לפני חצי שנה ההורים הסכימו? שלא תנצלי את ההלם שלהם. וחוץ מזה את קראת את מה שכתבתי בעבר? על המינון ועוד. וחוץ מזה למחלות יש מיספר סיפטומים, ולא כל טיפול מטפל בהכול, כלומר התקף נפילה זה אחד , ופירכוסים הקטנים זה שני. למזלך כמו למזלה של ביתי, הלמיקטל טיפל גם מפירכוסים הקטנים, שהם כאלה טיקים ביד. את זה את יודעת מיד מאחר וזה קורה כל יום(בערך). ההתקפי נפילה לא צפוי שיקרו כל יום לכן את לא יכולה לדעת לבטח. אצלנו עברנו 1.5 שנים להתקף שני, ועכשיו 2 שנים שקטות, שצפוי שיתארכו. בגלל שעלינו למינון היעיל.

חייםלוי

Member
מנהל
אני מבקש לשרשר את השאלות במקום

הנכון ולא לפתוח הודעה חדשה = שרשור חדש כתגובה לשרשור קיים. יש בדף מקום רק ל-15 שרשורים פעילים וברגע שפותחים חדש הקשור לשרשור קיים דוחקים שרשור פעיל לדף אחורה. במקום הודעה חדשה יש להקיש על תגובה בשרשור המתאים ולא על הודעה חדשה. הפעם אני אשרשר את ההודעה שלך אבל תשתדלו לשרשר כיאות לטובת הפורום.

בגפיים

הפרכוסים הקטנים הם קיפצות של פחות בשניה בחלק העליון של הגוף מאז שלאני לוקחת את ה100 בוקר ו100 ערב של למיקטל אין לי שום פרכוס קטן

זה ניראה אותן קפיצות

זה חלק מה- JME . ההצלחה הזו של הלמיקטל הפתיעה את הרופא שלי , ובדקתי זה באמת לא היה צפוי, לפי הנתונים של חברת התרופות.

בנוסף

למרות ההבחנה הברורה, יש חשיבות לידיעה שהתרופה מצליחה בהתאם לצפוי, מאחר וזה מחזק את ההבחנה. מאחר והיה כאן איזה שהיא חריגה מהצפוי, זה קצת מדאיג(לא ממש). העובדה שאת נוספת עם אותה הבחנה ואותם סיפטומים ואותה הצלחה, זה מצביע שהכול כצפוי וההבחנה תקינה. בי

ממש לא

לא כל דבר צריך לשאול רופאים יש דברים שמומלץ להתיעץ... אני לא חושבת שתהיה בעיה לעשות קעקוע. אם את לא בטוחה.. את יכולה להתייעץ עם הרופאה.. אבל באמת שלא נריאלי שתהיה בעיה.

ואני אוסיף..

אני גם רוצה לעשות קעקוע, אפילו כמה. כולם קטנים. רציתי להוסיף ת'דעה שלי שלא תחשבי שכולנו נגד או משהו
מאוזנת מחשיבים ברגע שיש שנה ללא התקף. הבנתי שאצלך זה עדין לא ככה. אז הייתי ממליצה לך לחכות. זה קעקוע. לא יזיק לך עוד קצת זמן לחשוב ולראות שאת באמת רוצה אותו. זה לתמיד וחבל למהר לזה..

למעלה