תגידו,

גלאית

New member
תגידו,

הגעתי לכאן בטעות, וקודם כל מוזר לי שפותחים פורום שלם על כוס קפה, כאילו, מובן לי שפותחים דייט על זה.. אבל.. בכל אופן, יש למישהו מושג איך נגמלים מקפה?

אפרת.א

New member
הלו גלאית....טעויות הן לפעמים

תמצית החיים
"בטעות פגשתי, ראיתי, התאהבתי, ילדתי וכו´..." פורום שלם "על כוס קפה" - כן, כן - בית קפה בו נפגשים, משוחחים, צוחקים, בוכים, נהנים ומה שרק תגידי......אנחנו לא שופטים:)) מעטים אבל מובחרים
כל אחד ואחת ממממ ממתק! מממממ...כמעט הצעתי לך קפה אבל...לאור העובדה שאת רוצה להגמל מי אני שאפתה
באשר לגמילה: תני כתובת מדוייקת - ספרי (אבל "על אמת") היכן את מסתירה את צנצנות הקפה (אם לא תספרי, נאלץ לערוך חיפוש מקיף מחשש שמא תתפתי שניה לאחר צאתינו מהבית:) נשאיר שומר ראש מיוחד (קאזה בטוח יתנדב במיידי:) שדאגתו האחת והיחידה תהיה להמיר את התמכרותך לקפה לשתיית תה מתונה
מאחלת לך בהצלחה ונא לא לפקשש (עיני כל הפקחים מכוונות אלייך! :)
ברוכה הבאה

קוב

New member
גמילה מקפה? לא בעיה!

כמובן בהתאם לרמת התמכרות, אז ככה: למקרים קלים - שלב א´ מוותרים על סוכר, שלב ב´ עוברים לקקאו למקרים בינונים - שלב א´ מוותרים על סוכר, שלב ב´ תה, שלב ב´ עוברים לקקאו. למקרים קשים - שלב א´ מוותרים על סוכר, שלב ב´ תה עם לימון, שלב ג´ עוברים לקקאו. בכלל יש לי עוד המון פתרונות, להמשיך?

ואז........................./images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

עוברים גמילה מקקאו חזרה לקפה ????????? או ישר לתה צמחים??????????????????

קוב

New member
לא הבנתי

א. מה זה תה צמחים? תה פשוט זה מפלסטיק? ב. למה להגמל מקקאו?

../images/Emo13.gif../images/Emo98.gif../images/Emo22.gif../images/Emo8.gifגם אני לא ממש

אבל כל הטוענים להבנה אומרים ש:- בתה רגיל יש קופאין שבעצם נמצא גם בקפה ואילו תה צמחים אינו מכיל את אותו קופאין ולכן אין למה להתמכר. וקקאו ממכר גם הוא כי אם יש מכורים לשוקולד שעשוי בעצם מקקאו - אז בטח יתמכרו גם לקקאו

קוב

New member
כמעט הבנתי../images/Emo9.gif

אז קופאין זה רע וקקאו זה רע. אבל בסופו של דבר צריך משהו רע לא? אי אפשר שהכל טוב, צריך סיבה, שיהיה על מה לדבר אחרי. לדוגמא אילו הוא לא היה מכור לקקאו, היה עדין.... וכו´. מה ללכת בלי סיבה? בלי שיהיה על מה לדבר אחר כך? לא יפה, לא יפה לקלקל את השימחה... לכן חייבים לדאוג כבר עכשיו לנושא, אי אפשר להשאיר דבר כזה רציני לרגע האחרון! עוד עלולים לשכוח ואז הכל ילך לאבדון.

למעלה