תגידו..

תגידו..

אתם שומרים על כשרות? הלכתי עם חברות לאכול,אז הם אכלו ציז'בורגר ואמרו לי שזה טעים,אבל לא יכולתי לנגוע בזה פשוט. לא יודעת..הגעיל אותי בשר עם חלב וזה.. למרות שיש מצב שזה טעים אני לא שוללת.

כשרות?

משהו מהדת8?-{ בכל מקרה, כשרות דווקא שומרים, אי אפשר לאכול לא כשר כטבעוני

AngeIDust

New member
טעים צ'יזבורגר

מאוד טעים. בהתחשב בעובדה שבמקדונלדס המבורגר הוא לא בדיוק בשר אני מחשיבה את זה ככשר מאוד
אבל זה טעים.

eynav16

New member
לא אוהבת וגם

יש לי לפעמים בעיות כאלה...אני לא שומרת ולא מאמינה ולא כלום ולא אוכלת חזיר בכלל..ואני יודעת שזה טעים אבל אין לי שמץ למה לא נוגעת בזה... בשר עם חלב אני כן אוכלת הרוב פה זה גבינות עם נקניק או משהו.. כאילו אין לי אפשרות לאכול אחרת אלה אם כן אני הופכת לצימחונית ובחיים לא..

אז זהו!

שאין לי קטע של אמונה,אבל זה פשוט.. לא יודעת!! כאילו התרגלתי ל"לא לאכול בשר וחלב". אז אני פשוט לא מסוגלת וחושבת שזה מגעיל ומסריח למרות שכל השאר אומרים שלא.. אכן בעיה קשה. lol

eynav16

New member
אמ...

גם אני בהתחלה לא העזתי לגעת בזה אבל הבנתי שאין לי ברירה אני לא תדיה לא מאמינה ובחיים לא שמרתי על שעון בין לבין...אבל לא אכלתי רק ביחד.. והנה עכשיו אני אוכלת כבר הכל רק חזיר יש לי בעיה עוד... ועזבי את זה שאני יודעת שזה טעים... מאמינה שתוך כמה זמן גם את תתרגלי ותתחילי לאכול בלי בעיה

הבנתי.

גם אני בחיים לא שמרתי על שעון..למרות שהיה הפרש זמן תמיד אבל לא הרבה אני מקוה שתוך כמה זמן אני אתרגל =)

eynav16

New member
...

לא הייתה לי בעיה לאכול בשר ולקינוח גלידה או משהו כזה... מודה ניגעלתי ועדיין ניגעלת שאני אוכלת גבינה נניח בסלט וסנדוויץ עם נקניק...אבל יש דברים כמו כל מני חטיפים כאלה של בשר וגבינה ואין מה לעשות...

כן כנראה..

בנתיים זה נשמע לי נורא מגעיל,אבל כנראה עד שאני לא אנסה אני לא אדע כלום.

eynav16

New member
זה ל קטע של לנסות אני חושבת

כי אני כבר יודעת כי אני כבר טעמתי והכל וזה פשוט מגעיל אותי.. בחיים לא שמרתי על כלום לא מאמינה בשום דבר..בכלום פשוט זה כניראה השפעות של הסביבה שלי של החברות של החבר'ה כי בבית אין שום בעיה..

למעלה