התירוץ או הסיבה האמיתית../images/Emo103.gif
קודם כל, זה היה מפגש חדר צ´ט במירק. אם מישהו זוכר מה זה פה. בחדר הזה היו הרבה דיונים משמעותיים בכללי... ולא רק קיטש בכללי ומיסתורין בפרטי. הייתה תחושה טובה בין אנשים, שהיו מעטים בסה"כ וקבועים. הסיבה הרשמית? איש אחד מהקבועים היה חסיד מניו יורק שהגיע לארץ לביקור - והמפגש היה סביבו בעצם. הוא נפגש עם שניים או שלשה קבוצות קטנות, נדמה לי קבוצה בדרום, בצפון ובמרכז, כך שבסה"כ זה לא היה איזו הילולה אלא קבוצה של איזה 10 איש, ונפגשנו בבית של ה"בהמה". הסיבה האמיתית? הייתי סקרנית. רציתי להוכיח לעצמי שאני לא פוחדת מהחשיפה, מהמפגש לבד מול אנשים שאני פסאודו מכירה. בעלי פחד עלי כמובן אבל הוא הסכים לאחר משמע הסיבה הרשמית. והוא שמח מאד עם הרשמים שהבאתי הביתה. הוא רצה להוכיח שמי שמשוחח בצ´טים הם מסכנים מסוגים משונים. מעניין - ומה הוא חשב בדיוק על אישתו?!?! באו נגיד שהאנשים היו חביבים. אך כנראה שהמסננים שאישיים שלי לא היו מביאים אותי לשוחח איתם אם הייתי פוגשת בהם באקראי. היה אחד או שניים שהבנתי פתאום שיש ביניהם לבין אחרים בחדר יותר מאשר קשר וירטואלי. היה זוג שהוא לא דיבר בצ´ט, רק אשתו. וכעבור מספר חודשים, היא ירדה מהצ´ט. שאלתי מה קרה. ענו לי שבעלה התגרש ממנה על רקע ההתמכרות שלה לאינטרנט... החסיד חזר לניו יורק, והמשיך לתקשר איתנו משם. סיפור מוזר עם סיום מוזר בעצם. פתיח לא מוצלח למפגשים עם וירטואליים.