תגידו?

אשרת

New member
תגידו?

המפלגה שלכם בעד איכות הסביבה? אם כן, אז למה אתם מצטרפים לאנשי קדימה ולחברות הימנים האפסים שגם שלטים לא יודעים לתלות, ומזהמים את המדינה? לא חסרים מקומות חוקיים לתלות מהם שלטים?

אשרת

New member
אני חושבת שהריסוס הזה

זה וונדליזם

מה שמפריע לי במיוחד, לא פחות מהמעשה

עצמו, היא ההתייחסות של מפלגת העבודה לאחר מעשה. שום התנצלות, שום סליחה, שום חרטה. הנה, האייטם הזה באתר הרשמי של נוער העבודה (כולל התמונה), כבר מופיע כשבועיים ולא הוסר. משמע, נוער העבודה גאה במעשיו, ולא רק גאה, אלא בהמשך התנוססות האייטם הזה בגאון במקום מרכזי באתר נוער העבודה, בעצם הוא מעודד המשך מעשים כאלה. הארוע הזה כבר הופיע בעיתונות (NRG), כבר הייתה התייחסות אליו בפורום הזה, ואף ראיתי תגובה שלילית כלפיו בעיתון האלקטרוני של חברי מפלגת העבודה, אבל אתר נוער העבודה ממשיך להתגאות. זו הבושה הגדולה של מפלגת העבודה.

אשרת

New member
למה שהם יתביישו?

עושה רושם שהנוער של היום, אמנם במיוחד הימני הקיצוני, חי באיזה מערבון , וזה מאוד IN לרסס ולזהם את הסביבה בשביל מטרה 'טובה'.

Lord Buksht

New member
כחבר בנוער העבודה...

אני מתבייש בשם אלה שעשו את זה... חבל שלא קראתי על זה קודם. אבל עם כל זה, ריסוס גרפיטי הפך לאיזושהי נורמה במערכת הבחירות הזאת, עם כל הצער שבדבר יש כאלה שמתעלמים מהנהלים ומתנהגים לפי הנורמה הפוליטית במדינה. ההוראות המפורשות של המפלגה הם להוריד כל שלט אחרי צמתים, ובפירוש לא לרסס גרפיטי. מצער עוד יותר שדברים שנוגדים את רוח המפלגה, וחוקי המפלגה הגיעו לאתר הרשמי של הנוער.

מדוע לא קוברים כבר את שינוי ?

מדוע נותנים לגופה מרקיבה ומסריחה להתגולל ברחובות ? יש לקבור אותה קבורת חמור, בהתאם לתקנות בריאות הציבור.

אשרת

New member
../images/Emo6.gif

קודם כל, תלמדו לתלות שלטים כמו שצריך ותמנעו מזיהום הסביבה אחרי כן, תלמדו לרסן את האנשים שלכם, שחושבים שהם במערב הפרוע אחרי זה , אולי, אולי אולי, תוכלו להרשות לעצמם ל'רדת' על מפלגות אחרות.

קצת פרופורציה

אין לי בעייה עם הטיעון שריסוסים של סיסמאות על קירות אינו דבר חכם וחיובי משום שהוא מרגיז את בעלי הבתים, או הדיירים שרוב רובם עובדים ומעמד הביניים המתרושש. צריך להקצות מקומות ציבוריים לשם כך וחבל שלא עושים כן. אולם מצד שני האם ביום שבו שלושה פעילים של העבודה הוכו באכזריות על ידי בריוני הימין, כאשר אינכם מתייחסים לאלימות זו, אלא לריסוס סיסמאות מוכיח רציונות, או רצון לנגח בכל דרך את מפלגת העבודה?

אשרת

New member
תגובה.

לא רק שפעילי העבודה הוכו, ולצערי הרב, זה לא ממש חדש, אלא גם סניף של 'קדימה' הועלה באש בקריות. אני מרשה לעצמי לנחש מי אחראי לזה. כולי תקווה שהמשטרה תתפוס את הבריונים הללו ותמצא עמם את הדין.

gidi2005

New member
היא כבר נקברה ,מה לא היית בלוויה ?

גם הפורום של הזל ,עומד בפני סגירה .כי הם מדברים שם עם עצמם .

pegasoos

New member
נהפכתם לנו לאגד?

ממתי שינוי החליטה להתחרות באגד? לא יאומן מה עושים בשביל כמה מנדטים....

gidi2005

New member
אם האין שינוי היו עושים תחבורה

ציבורית מלאה בשבתות וחגים ,כולל רכבות כמו בכל העולם הנאור .הם היו מקבלים אהדה רבה מהציבור הנזקק ,ומליונים נזקקים .אבל הם נזכרו אחרי שהם כבר לא קיימים .הם כבר עשו תרגיל בחירות כזה פעם .אבל הם לא מבינים שהם משקרים את עצמם ,ושהעם רוצה כל ימות השנה תחבורה ציבורית אגד דן רכבות מוניות .וכו .רק לבילויים לא מספיק .אבל היה לי וויכוח שם באין שינוי ,לפני שנחסמתי שם בעוון אי הבנת הנקרא .עכשיו הם נזכרו פתאום .

אשרת

New member
תודה על הלינק ../images/Emo13.gif

בסך הכל עוד דרך לגרום להורים לישון קצת יותר טוב בלילה כאשר הם לא נותנים את ההגה לילדים שלהם. אבל עזוב, אתה כבר אמרת בצורה די ברורה שלא משנה מה שינוי תציע, גם אם זה יהיה משהו חיובי וטוב אתה תתנגד. למה? כי זה שינוי. אז את הגיחוכים שלך שמור לעצמך.

Lord Buksht

New member
העניין הוא לא הרעיון היפה כשלעצמו

אלא העובדה שבהסכם הקוליציוני שסיעת שינוי חתמה עליו, הסיעה רשאית להיעדר במקרה של הצבעה על הנושא, ואסור לה לתמוך בהצעה. כלומר, במקרה של העלאת הנושא לכנסת, שינוי מפילה את החוק. דבר שנוגד את רוח המצע, לא?

אשרת

New member
אני מבינה שחזרת לחיים ../images/Emo13.gif

אני אומר לך משהו אחד -- את 'שינוי' במתכונת הישנה שלה, סובבו על האצבע הקטנה. נקודה. וזה מעבר לכך שיש לי כמה וכמה ביקורות קטלניות למדי על התפקוד של המפלגה בכנסת הקודמת, אבל זה באמת לא המקום לכך
אגב, אם אתה רומז למה שאופיר פינס עשה (הצעת הנישואין האזרחיים), אז שינוי עשתה את הדבר הטוב ביותר שיכלה לעשות. פרט לשרים, שנמנעו , כל שאר חברי הכנסת של המפלגה תמכו בהצעה, קצת יותר ממה שחברי מפלגת העבודה עצמה תמכו בה. אז בבקשה אמור לי, לאור ההתנהגות שלה מפלגה שלך כלפי הציבור החילוני החופשי, שאני נמנית עליו, יכולה לייצג אותנו כראוי?

gidi2005

New member
פגסוס אתה יודע ששינוי זה זל ,אין

דבר כזה יותר .הכול התפרק שם ,נדמה לי שגם הפורום המצחיק שם אינו קיים כבר .

איגרא

New member
תגידי ?

מה עם האוניברסיטאות ? הידעת שבזכות ממשלה שמפלגתך היתה שותפה בכירה בה, הוטל מום קשה במחקר המדעי בישראל ? (רמז, סגרו את ילע"ד). אז חוץ מלהבטיח הבטחות סרק (נישואין אזרחיים וכו'), דפיקת מעמד הביניים, שחיקת הגמלאים וחיסול המיחשוב המקבילי במדינת ישראל האם יש משהו שמפלגתך תרמה לו ?

אשרת

New member
אני ממש מצטערת.

אבל את הטענות שלך את/ה יכול להפנות לאנשי חץ. אין לי עניין לסנג'ר על המפלגה במתכונת הישנה שלה. וזה תמיד מפתיע מחדש , איזו תגובה מדהימה יש לכם. תוקפים אותכם, מעלים טענה, שאף מגובה, ובמקום להשיב עליה, אתם תוקפים בחזרה. לעיתים ההגנה הטובה ביותר היא לא בהכרח ההתקפה.

איגרא

New member
זו התשובה שלך ?

להפנות טענותי לאנשי חץ ? כלומר לא היתה זו מפלגת שינוי שישבה בממשלה נכון ? אותה חבורה של עורכי דין עלובים שהכניס לפיד לכנסת לא היתה שינוי נכון ? אתם הולכים לקראת קריסה רבתי במערכת הבחירות הזו. זהו מעשה ידיכם, מקומכם בפח האשפה של ההיסטוריה. אתם מפלגה שדגלה ודוגלת בדארוויניזם חברתי, בדחיקת הזקנים והגמלאים לעבר הרעב, בגניבת קצבאות מילדים. אתם מפלגה שמייצגת רוע טהור. ובטביעתכם אתם מנסים לגרור אחרים, בושו והיכלמו לכם. מפלגת העבודה לעומת זאת תמיד היתה השדרה המרכזית של ההנהגה הציבורית, מפלגת העבודה גם עשתה כמה דברים קטנים (כמו הקמת המדינה הזו וניהולה בתקופות הכי קשות).

למעלה