ומהסיבה הפשוטה זה לא בהכרח נעים לעין ומעבר לזה יש סיוע שניתן להעזר בו כמו מראה בחדר, אבל תכיני עצמך למראות לא קלים כי לא רק את אותה רוח האחת את תראי אלא את כל מי שבאזור, מה שאני מציעה זה שאחרי שאת מזמינה רוח מסויימת ומשוחחת איתה תתאמצי ותתרכזי בלראות אותה ותבקשי ממנה שתראה לך את עצמה ביחידות, ואז תגשי למראה בחדר אמבטיה או משהו כזה מחוץ לחדר הסיאנס... למה שתרצי לראות אותה? כדי לבחון את הרוח אם זו היא באמת או לא?! כי זה בשביל בחינה זה לא הכי טוב ...זה מתגרה ברוח ויוצר מתחים לא חיוביים...
אם הוא עדיין חי?, את מתקוומת אם הרוח או הנפש שלו עדיין מתקיימת היכן שהוא? ואם הוא עבר לגלגול אחר בצורה שאת לא מכירה ואם את תראי אותו חבול ופצוע או איך שהיה נראה ביום המוות זה יעזור לך? אסור לבחון את הרוחות ובוודאי שלא לבדוק את אמיתות הדברים שלהם זה כמו להתגרות בהם... ובואי אני אתן לך סיטואציה היפוטטית שבה את מעלה רוח שטוענת שהיא מי שאת רוצה לראות וזה ממש לא היא והרוח הזו היא רעה או קנאית ושקרנית ומה שלא יהיה ואת אומרת לה בואי נראה אם את קיימת ותוכיחי לי וכאלה, והיא מחליטה להתעלל בך לשגע אותך, לרוח זה כמו משחק היא אומנם באזור ביניים שהוא לא ממש כאן איתנו הולכת על האדמה אבל גם לא ממש שם למעלה מרחפת בשמיים, היא כועסת ונשארת בבית שלך... מה אז?! או שהרוח תחליט להכנס בתוכך מהתעשי אז?!.... כי אלה תרחישים שקורים... תחשבי על זה שוב ובשיל לבדוק אם מישהו "חי" את לא צריכה לעשות לו סיאנס או לראות אותו כי הוא בטוח קיים בצורה כלשהיא...חבל על הזמן שלך ואם זה בשביל השקט האישי שלך תעשי את זה במדיטציה...עדיף...