תגידו..

Continuum

New member
חבוב

א. אני אף פעם לא מבין את אלה שמגיבים ב"אתה לא שווה תגובה". ב. תפסיק לדקלם את הסיסמאות האלה - "הוא שונא ציבוא שלם" - אפילו אותך אני לא שונא, בטח שלא את הציבור שלך. ג. אני אפילו לא ממש שמאלני, ואם הגדרתי את עצמי אי פעם כשמאלני כאן בפורום זה היה רק בשביל לצחוק על שכמותך (לא שאני ימני, רחמנא לצלן).. לא מבין מה אתה רוצה ממני כשאתה כל פעם מזכיר אותי עם האנשים שהיו מפצפצים ראשים חובשי כיפה בשביל קצת סושי.

toxic2004

New member
תגובה

א. אני מתכוון שירדת עלי בצורה כזאת שכבר זה לא שווה שאני יגיב. ב. אם אתה לא שונא אז אתה אוהב אותם. כל אחד נוטה קצת לצד. מרכז ימין או מרכז שמאלה.

Continuum

New member
..

א. כן הבנתי את זה, אבל לא הבנתי למה אתה מגיב בכל זאת. ב. אל תגיד לי לאן אני נוטה ואת מי אני אוהב, עולם המושגים האבסולוטים שלך לא תופס בשום מקום ובטח שלא לגבי. לי אין דיעה פוליטית בכלל.

Continuum

New member
..

א. פעם זה פעם ועכשיו זה עכשיו.. ב. לא הייתי ימני אף פעם, ואמרתי את זה בצחוק. פעם הייתי שמאלני. אבל זה לא קשור.

Continuum

New member
תגיד לי

אתה יודע להבחין בין הווה לעבר? *אין לי דיעה פוליטית*, אבל פ-ע-ם, מזמן, בימי שחרותי, בצעירותי, עד גיל ההתבגרות המוקדם, עד לפני כמה שנים --- *הייתה* לי דיעה פוליטית. מה לא ברור?????????????????

קקטוסץ

New member
מציידים אותו ברובה, אקדח ומרגמה

ואז מצביעים עליו וצוחקים. הוא פשוט מקשקש הרבה ואומר דברים שהוא לא ממש מבין או עומד מאחוריהם. כולנו עושים את זה, בסופו של דבר.

toxic2004

New member
טוב שאת מודה.אני לא.

אני עומד מאחורי כל מילה שלי. חוץ מכמה מילים שאמרתי בכעס על האהבה למחבלים ושנאת יהודים.

קקטוסץ

New member
אתה גם מבין כל מילה שאתה כותב?

כי ברוב המקרים אתה שולח סיסמאות ריקות לאוויר, לא מפסק, לא מגלה שיפוט הוגן או מוסריות ובטח ובטח שלא עונה ת'כלס לדברים ורק תוקף, שוב, עם סיסמאות מפגרות שקראת על איזה סטיקר. לפחות תיהיה כן עם עצמך.

toxic2004

New member
דווקא הבנתי שהשמאל הוא זה שמפיץ

סיסמאות. אני נראה לך שמאל?

למעלה