תגידו.... בא לכם בלאגן לקצת??????? (חחחחחחחחחחחחחחחחחחח)
פ פcיפלורה New member 8/2/06 #2 יש לכם עוד... דקה וחצי... אם לא... אני הולכת לעשות בלאגן במקום אחר... (חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח)
פ פcיפלורה New member 8/2/06 #4 תגידי.... בואי.. בואי רגע.... נראה לך שהם באמת עייפים?????????????? או סתם פותרים סודוקו באיזה מקום?! בואי נוציא כרוז... מה את להגיד?
תגידי.... בואי.. בואי רגע.... נראה לך שהם באמת עייפים?????????????? או סתם פותרים סודוקו באיזה מקום?! בואי נוציא כרוז... מה את להגיד?
י יערית 1 New member 8/2/06 #5 לגיד ש...הם פותרים סודוקו ובחכמתם הרבה חושבים שאנחנו ..ממממ.....מה אנחנו? אם אנחנו לא פותרות כעת סודוקו? מה זה אומר עלינו? כרוז יצא....!!!
לגיד ש...הם פותרים סודוקו ובחכמתם הרבה חושבים שאנחנו ..ממממ.....מה אנחנו? אם אנחנו לא פותרות כעת סודוקו? מה זה אומר עלינו? כרוז יצא....!!!
פ פcיפלורה New member 8/2/06 #6 זה אומר ש... אנחנו אחרי ארוחת ערב ומקלחת טובה... באים לעשות בלאגן לפני השינה ו.... זהו.. אין.. פשוט ילדות טובות!!!!!!!!!!!! מה.. לא?!
זה אומר ש... אנחנו אחרי ארוחת ערב ומקלחת טובה... באים לעשות בלאגן לפני השינה ו.... זהו.. אין.. פשוט ילדות טובות!!!!!!!!!!!! מה.. לא?!
א אחת שאוהבת2 New member 8/2/06 #7 ילדה טובה שכמותך..... חחחחחחחחחחחחחחח באלגן לפני השינה? בואי! אופו את?
פ פcיפלורה New member 8/2/06 #8 אופו אני ... כבר יכולה להיות תגידי... רגע... הבאת משו טעים לדרך?????? (חחחחחחחחחחחחחחחחחחח)
א אחת שאוהבת2 New member 8/2/06 #9 בטחחחחחחחחח.... שקית מיקס של עלית.. מתוקים קטנים......... חחחחחחחחח
פ פcיפלורה New member 8/2/06 #10 הרסת אותי.... עכשיו אני כאן... לא זזה... בפרינציפ... (זרקי אחד נו חחחחחחחחחחחחחח)
א אחת שאוהבת2 New member 8/2/06 #11 לא רוצה ולא רוצה.. לא רוצה ולא רוצה סתאאאאאאאאםםםםםםםםםםםם.... מי יכול לא לתת לך מתוק? חחחחח
א אחת שאוהבת2 New member 8/2/06 #13 חחחחחחחחחחח יא ג'אנקית מתוקה שכמוך........... תגידי.. אופו אח שלי? נבלע בבלון של בזוקה?
א אחת שאוהבת2 New member 8/2/06 #15 אני מקווה שהשאיר גם צ'יק לרופא שיניים... חחחחחחח מה מותש? כבר שנים לא עשה איתי חגיגה משפחתית לילית... האחיינית שלו 'געגע אליו..... נו טוב.. שיחלום חלומות מחייכים...
אני מקווה שהשאיר גם צ'יק לרופא שיניים... חחחחחחח מה מותש? כבר שנים לא עשה איתי חגיגה משפחתית לילית... האחיינית שלו 'געגע אליו..... נו טוב.. שיחלום חלומות מחייכים...
פ פcיפלורה New member 8/2/06 #16 עם פיצוצים ... כאלה... שיוצאים לי ברגע זה מהבזוקה... (חחחחחחחחחחחחחחחחחחח) איך לא יהיה שקוע בחלומות נעימים? איך????????????????
עם פיצוצים ... כאלה... שיוצאים לי ברגע זה מהבזוקה... (חחחחחחחחחחחחחחחחחחח) איך לא יהיה שקוע בחלומות נעימים? איך????????????????
א אחת שאוהבת2 New member 8/2/06 #17 את יודעת.. למדתי.. שיש תקופות בחיים.. שכשאתה מאושר ושמח בלב גם החלומות שלנו מחייכים.. ישנים כמו מלאך עם חיוך של תינוק...
את יודעת.. למדתי.. שיש תקופות בחיים.. שכשאתה מאושר ושמח בלב גם החלומות שלנו מחייכים.. ישנים כמו מלאך עם חיוך של תינוק...
א אחת שאוהבת2 New member 8/2/06 #19 את רומזת ש... את בדרך לשינה עם חיוך של תינוקת מתוקה? אל תתני לי להפריע לך ולשנת היופי שלך.. חחחח
פ פcיפלורה New member 8/2/06 #20 עוד כמה דקות כש... ארגיע את הד הפיצוצים מהפה... (חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח)