תגידו?

yair24

Member
תגידו?

האם חובה להגדיר משתנים בויזואל בייסיק כמו בC? או שזה לא חובה? ואפשר להשתמש במשתנה בלי להגדיר אותו תחילה יאיר

תשובה

יאיר מה המצב זה מיקי לא חובה להגיר משתנים אבל ממומלץ יש לך באופציות אפשרות למנוע ממך לא להגדיר משתנים בהתחלה זה נמצא בtools ב option חייג אלי מיקי

yair24

Member
מה המצב אחי תודה על התשובה

אני לא מוצא את המטען לפלאפון

MaD-d0g

New member
אני מציע שתגדיר...

אני מציע לך שתגדיר משתנים, דבר זה עלול למנוע לך המוווון טעויות, הן לוגיות והן כתיב. ודבר נוסף, התוכנית שלך "תזלול" פחות זכרון...

פשוש2K

New member
רצוי מאוד שתגדיר משתנים

שלום, רצוי מאוד שתגדיר משתנים בכל פונקציה. הסיבה לכך היא שהתכנית תהייה מסודרת יותר, וכן תגזול פחות מקום בזכרון. צריך להקפיד על הגדרה נכונה של המשתנים ולא להשתמש ב Variant היכן שלא צריך. על-מנת לגרום לVB להתריע על אי הגדרת משתנים, יש להכריז על option explicit בבלוק ה- general של כל מודול או טופס. יש להכריז על כל משתנה בתוך הפונקציה המתאימה לפי הצורה הבאה: dim variable as type נהוג להוסיף קידומת של כל סוג משתנה לשמו וכך למנוע טעטויות בתוך הקוד. לדוגמה, למשתנה שיכיל שם של אדם, יש לקרוא sName. משתנה עם גיל של אדם: iAge משכורת: lSallary וכו וכו. הקידומות l עבור long s עבור מחרוזת וכו´ וכו´. מקווה שתתמיד בכך, ותגלה את הנוחות שבאי-הנוחות הזו.

למעלה