תגידו....

jud1001

New member
פסי...כבוגרת ה"פקולטה לעיניני ../images/Emo41.gif

צביעות באינטרנט"... ולא שאינני טועה עדיין מידי פעם... אני מוצאת שהכל חייב להלקח בעירבון מוגבל.. נכון..יש אייקונים של הבעות.. אבל האייקונים האמיתיים מצויים בתוך כל אדם ואדם... והאיקונים האלה נשלפים לעתים לאחר שמנת התיסכול עברה את גבולות הנסבל עבור המתוסכל... אני לא מחדשת לך : יש קנאה... ולעיתים היא זו המובילה את הכתיבה... אני מוצאת שאת כפסי..פסיפלורה.. שכותבת ממעמקי הבטן..מוציאה את האייקון הלא וירטואלי ההוא של קנאה לאותה מתוסכלת אל אויר העולם.. אין צורך שאומר לך : הרימי ראש..כי הרי ראשך מורם.. כמו גם אישיותך הנעימה והחביבה.. איתך
jud 1001

jud1001

New member
שמיים...../images/Emo51.gif..כל מילה שנכתבה ../images/Emo41.gif

נכתבה באחריות.. אחריות יצרן אישי שלי...

חברים... אין עליכם!!!!!!

אתכם....ובזכותכם.. המקום כ... בית! ועכשיו.. יוצאת לשמש... מסעדה......להתפנק... אוהבת אתכם!

פסי יקרה ../images/Emo24.gif

למדתי בחיי {קצת יותר גדולה ממך- בת 36} שאי אפשר למצוא חן בעיני כולם... תני לדברים לחלוף מעלייך.. תתעלמי.. את היחידה שיודעת ומכירה בערך עצמך.. אז אמרו.. נו??? שיקפצו ועוד

jud1001

New member
ג'ונגל..ואני עוד קצת גדולה ../images/Emo41.gif

מימך... (בגיל בסך הכל...) ואומרת : יש אמת בדבריך... ואינמצב למצוא חן בעיני כולם/ן... ואבל..ובכל זאת..ולמרות הכל.. מצטרפת אליך בקריאה.. שתקפץ..(ההיא..) עד ראש העץ..!!! תיקפץ עד שתתפוצץ...

../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

למה אני תמיד מרגישה בסרט יפני ללא תירגום??????? לוקחת יקירה.. את יכולה לעזור לי כאן? פסי.. רק תגידי מי זו ואת כבר מכירה אותי.. 100 קילו עצבים אני אוריד עליה..........

למעלה