תגידו....

תגידו....

איך זה לקום בבוקר ולגלות ש... אחת שחיבבתם... דיברתם איתה... צחקתם איתה... כל שמעניין אותה הוא לדקור מאחורי הגב?! בוודאות! כל שמעניין אותה הוא להרגיז.. למחוק את החיוך שיש... למה????????????????? למה נשים לא סובלות חיוך על פניה של מישהי אחרת? למה נשים מקנאות בהצלחה של אשה אחרת?! רבותיי... זהירות... קן צרעות! מצטערת לקלקל לכם את היום אבל שלי התקלקל! רוע... רוע.... רוע!!!!!!!!!! הלוואי וכל השיט הזה היה בא מאשה מצליחנית שהצליחה בחייה... זה נובע בכשלון.. וכיעור פנימי וחיצוני כאחד! גועל! חמודה... לא יעזור... פסיפלורה המלכה... במציאות .. בוירטואליה ... בים וביבשה.. למרות שהכל בעיניי המתבונן אבל! אבוד לך!

אלמרה

New member
בכלל לא יודע במי מדובר אבל אני?

מתייצב מאחורייך ומפרגן לך כפרה... את המלכה של 19 ש"ח לכל ק"ג של הפרי הכי הכי... ריכוז של זהב בטעם אקזוטי... יאללה אני מיד מכין לי עוד מנה של דגני בוקר כמו אתמול... עם הרבה מיץ פסיפלורה!

תמיד אמרתי....

אין כמו גברים! יודעים את מי להעריץ.... (חחחחחחחחחחחחחחחחח )

אלמרה

New member
ברור!! אלא את מי נעריץ?

את אבו-מאזן? אין אבל אין כמו הנשים היפות עם נשמה ולב זהב. אישה עם שמחה בלב חיבוק חזק, לא זה לא כואב מלאן ליטופים ונשיקות חן ורוב ממתקים ומעדנות. שבת של כיףףףףףףף

תגיד לה ......(חחחחחחחחחחחח)

כמה פסיפלורה יקרה.... רק במקומות נבחרים יש פסיפלורה... בשווקים ... אין! תגיד לה.... (חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח)

טאKילה

New member
באמת את מלכת הטריוויה גם השבוע../images/Emo47.gif

כל הכבוד לך שיחקת אותה גם בטריוויה האחרונה
מה עכשיו כפרע? מה כבר עוללתי לך?
דיי בחיית, החכמים אומרים "כשהכלבים נובחים השיירה עוברת" אז ראבק תלמדי לעבור מעל כל המשוכות, ודיי. יום נעים לך פרי תאווה של אהבה

וואלה?

תראי מה זה... למרות הטעויות שלי השבוע בטריוויה... זכיתי! לא קל איתי אני יודעת.... בגלל זה... ובגלל המון דברים אחרים נשים שונאות אותי! לא יכולות לסבול חיוך אחד שלי! מלכת הטריוויה... וחבר... זה כנראה מנקר עיניים... לא יודעת... אני בת 35 ולא מתרגלת לזה... פשוט לא! אז איך אומרת? ""כשהכלבים נובחים השיירה עוברת".. טאקי... אוהבת אותך!

אני ליאור!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

תודה חמודה... תראי שוב... אני מלכת הטריוויה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח)

פסי בובית חמודית שוב את

את תמיד תהיי המלכה כי אין עלייך חמודה שיהיה לך יום נפלא ואל תתני לאף אחד או אחת לעשות לך מצב רוח רע יום קסום ויום נפלא ליאור

שמים1

New member
יקריתי העסיסית ../images/Emo25.gif

כאן אצלינו את מלכת הפירות , אין ! אין ! עלייך. וחברות כאן בפורום שלנו היא ערך עליון. מישהי שעוקצת חברה , לא נאמנה , ודוקרת אחרי הגב... מה אומר לך? לא ממש יודעת במי מדובר. אבל הרי ברור לך שאני אוהבת אותך ואיתך לאורך כל הדרך. ולזאת שדוקרת..מי שדוקר...בסוף זב דם ..... בוקר טוב לך פסי
מלכת הפירות ....

צילוש43

New member
אומר לך פסי........

אותה אחת אפילו לא שווה את היתייחסות.
המשיכי לחייך שהיא תתפוצץ
ונא לא לכלול את כל הנשים בתוך אותה קטגוריה,יש המון שלא ירצו לתקוע את הסכין בגב שלך, יש המון נשים שיפרגנו לך, וירצו לראותך ממשיכה לחייך. מחבקת אותך בחום

dardara

New member
הי פסי החביבה ../images/Emo39.gif

ככה לכעוס בבוקרו של יום ועוד ביום שבת ? לא מכירה אותך ,אבל אוכל בהחלט לומר שאף אחד ו או אחת לא שווה שתוציאי כל כך אנרגיה בגללו ו או בגללה החיים הם גלגל פעם את ופעם הוא או היא ואין כאן ענין שם גברים או נשים גם גברים בנהים אוכלים אחד את השני ,רק שהם אולי עושים זאת בטיפה יותר תיחכום ,אבל בצורה נוקשה נשים יותר מחצינות ,בלי חשבון לכן קחי הכל בחפיף נפנפי את מי שניראה לך מיותר והמשיכי הלאה יש עוד רבים ורבות בדרך ובטוח שיהיה טוב יום נהדר לך מלא בחיכוים ובצחוקים
נרים כוסית ביחד לחיים ליום נהדר ומקסים

למעלה